Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Petra Mede har blivit mamma igen

01 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Fotograftt
Petra Mede
Nyligen möttes vi av nyheten att Petra Mede återigen blivit mamma. Något som TV4-kollegan Tilde de Paula avslöjade i fredagens program av Tilde.
Annons
5 saker du vill veta om Petra MedeBrand logo
5 saker du vill veta om Petra Mede

Skådespelaren och programledaren Petra Mede har blivit mamma igen, något som Hänt var först med att rapportera om. Det var i programmet Tilde som programledaren Tilde de Paula avslöjade nyheten. I slutet av programmet bekräftade Tilde de Paula:

– Jag skulle vilja påminna er om vad som händer nästa fredag. Då nyblivna mamman Petra Mede berättar om sin nya show 50/50, avslutades programmet med.

Petra Mede avslöjar sin graviditet

Petra Medes graviditet var länge okänd, men sex månader in i graviditeten kom avslöjandet. Det var när Petra gästade Nyhetsmorgon som hon bekräftade att hon var gravid med sitt andra barn.

– Jag är så otroligt glad och lycklig och känner mig väldigt, väldigt privilegierad. Man tar en dag i taget. Inget är självklart, en graviditet är aldrig självklar. Jag längtar till vi är i mål, sa hon i Nyhetsmorgon.

Programledaren har sedan tidigare dottern Adeline med Mattias Günther. Men när hon fick frågan om det finns en partner med i bilden denna gång svarade Petra så här:

– Nej, det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons