Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pretty woman-stjärnornas barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

15 jul, 2021 
Julia Roberts och Richard Gere i Pretty woman.
Richard Gere och Julia Roberts gjorde en av sina mest ikoniska filmer tillsammans – Pretty woman.
Nu har många år passerat, och de har båda skaffat familj på varsitt håll, där barnen hunnit bli riktigt stora.
Så här ser barnen till stjärnorna från den ikoniska filmen ut i dag!
Annons
5 klassiska filmer från 90-talet som förgyller sommarkvällarnaBrand logo
5 klassiska filmer från 90-talet som förgyller sommarkvällarna

1990 spelade Julia Roberts och Richard Gere mot varandra i den kultklassade filmen Pretty woman, som än idag är en riktig – rätt problematisk – klassiker.

Richard Gere och Julia Roberts i Pretty Woman.

Över 30 år har gått sedan filmen kom ut och mycket har hunnit hända – bland annat har båda skådespelarna fått flera barn på varsitt håll. Så här ser Pretty woman-stjärnornas barn ut idag!

Annons

Julia Roberts barn

Julia Roberts hade svårt att hitta kärleken under 90-talet, och dejtade och var förlovad med flera olika män. Till slut hittade hon den rätta i kameramannen Danny Moder, som hon nu varit tillsammans med i snart 20 år. Paret, som gifte sig 2002, har tre barn tillsammans – tvillingarna Hazel och Phinnaeus som föddes 2004, och minstingen Henry, född 2007.

Julia Roberts visar inte upp mycket av sina barn på sociala medier, men maken Danny Moder tycker om att emellanåt publicera mysiga familjebilder.

Hazel och Danny Moder på Cannes-festivalen.

På årets filmfestival i Cannes är Danny Moder på plats för att prata om filmen Flag day som han har jobbat med, och med honom i Frankrike är dottern Hazel – som är föräldrarna upp i dagen!

Annons

Här är också en bild en av Julia Roberts söner, Phinneaus tillsammans med pappa Danny.

Richard Geres barn

Richard Gere, 71, har fått barn i två olika omgångar. Sonen Homer föddes 2000, och har nu hunnit fylla 21 år. Richard Gere fick sonen Homer med exfrun Carey Lowell. Numera är Richard Gere gift med spanska publicisten Alejandra Silva, 38, och 2019 fick de sitt första barn tillsammans – sonen Alexander Gere.

Annons