Drottning Silvias stilresa genom åren
1:19

Efter reklamen: Drottning Silvias stilresa genom åren

(1:19)

Slå på ljud

2016

Prins Alexander föddes den 19 april 18.25 2016. I september döptes han och charmade hela Drottningsholms slottskyrka i sin lilla dopklänning.

Claudio Bresciani/TT

2017

Redan året efter föddes Alexander lillebror Gabriel, och i december var det hans tur att döpas. Storebror Alexander vinkar mot fotograferna.

Patrik C Österberg/TT

Prinsessan Lilians tuffa kärleksöde – sanningen doldes under 29 år

2018

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia tog med sig sitt äldsta barn för att spana in hans dopgåva från Södermanslands län – en stig och utkiksplats i Nynäs naturreservat.

Jonas Ekströmer/TT

2019

Sommaren 2019 fick Alexander och Gabriel följa med mamma och pappa till Gelleråsen, där det hölls rally – ett av Carl Philips stora intressen. Alexander tyckte det var roligare att leka och spana in de spännande helikoptrarna.

Tommy Pedersen/TT

Det betyder prinsessan Sofias tatueringar – hyllningen till familjen

2020

Familjen önskade svenska folket god jul med en julig bild – där prins Alexander charmar med en stjärngossestjärna i handen.

Kungl.Hovstaterna

2021

Det här året föddes familjens minsting, prins Julian. Alexander och hans bror var söta i shorts och kavaj på dopet, som även det hölls på Drottningholms slottskyrka.

Karin Törnblom/TT

2022

MORA 20220304Prins Carl Philip och prinsessan Sofia med prins Alexander närvarar vid till den traditionella högtidsfesten i Mora kyrka inför Vasaloppet.Foto: Henrik Hansson / TT / Kod 9110

Henrik Hansson/TT

I mars var prins Alexander med sina föräldrar till Mora i samband med Vasaloppet.

Mest läst