Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Prins Alexander fyller år – hans liv i bilder

13 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Prins Carl Philips äldsta son prins Alexander fyller sex år den 19 april.
Redan har han hunnit charma sig in i hela svenska folkets hjärta.
Här är sex gulliga bilder från den lilla prinsens liv!
Annons
Drottning Silvias stilresa genom årenBrand logo
Drottning Silvias stilresa genom åren

2016

Prins Alexander föddes den 19 april 18.25 2016. I september döptes han och charmade hela Drottningsholms slottskyrka i sin lilla dopklänning.

2017

Redan året efter föddes Alexander lillebror Gabriel, och i december var det hans tur att döpas. Storebror Alexander vinkar mot fotograferna.

2018

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia tog med sig sitt äldsta barn för att spana in hans dopgåva från Södermanslands län – en stig och utkiksplats i Nynäs naturreservat.

2019

Sommaren 2019 fick Alexander och Gabriel följa med mamma och pappa till Gelleråsen, där det hölls rally – ett av Carl Philips stora intressen. Alexander tyckte det var roligare att leka och spana in de spännande helikoptrarna.

2020

Familjen önskade svenska folket god jul med en julig bild – där prins Alexander charmar med en stjärngossestjärna i handen.

2021

Det här året föddes familjens minsting, prins Julian. Alexander och hans bror var söta i shorts och kavaj på dopet, som även det hölls på Drottningholms slottskyrka.

2022

MORA 20220304Prins Carl Philip och prinsessan Sofia med prins Alexander närvarar vid till den traditionella högtidsfesten i Mora kyrka inför Vasaloppet.Foto: Henrik Hansson / TT / Kod 9110

I mars var prins Alexander med sina föräldrar till Mora i samband med Vasaloppet.

Annons

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons