Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Privata bilderna från Charlotte Perrellis lyxhus i Spanien

30 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT, Instagram
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli och familjen tillbringar mer än gärna tid i sitt hem i Marbella.
Så här ser den spanska villan ut.
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Sedan nästan två veckor tillbaka är Charlotte Perrelli, maken Anders Jensen och barnen åter i spanska Marbella. Där har familjen ett väldigt lyxigt hus, med pool och allt annat som hör till.

Det mäktiga hemmet ligger strax norr om Marbella och har en yta på hela 800 kvadratmeter. Där har paret fem badrum, sju sovrum och så klart även en urtjusig takterrass.

Enligt Aftonbladet gick det hela loss på 50 miljoner kronor.

Midsommaren i Spanien

I Spanien har familjen firat midsommar tillsammans, något som Charlotte Perrelli berättar om på sin blogg.

Annons

”Över 30 grader är det här och idag har vi kört midsommarlekar….jag gillar värmen. Sååå skönt!”, skriver hon och berättar vad dagen gick ut på:

”Vi hade leker och frågesport för barnen och sedan tävlade vi mot varandra i olika grenar. Sjukt roligt!”

Förutom att leka och tävla passar de så klart också på att gå ut och äta.

”Igår var vi på en fantastiskt restaurang. Maten var enormt bra, superfin meny och denna utsikt??? Sååå vackert! Trocadero. Tog 45 min att köra dit men det var det värt…. Låg mot Malaga”, skriver hon på sin blogg och visar upp den. Utsikten, alltså.

Annons

Charlotte Perrelli delar inte bara med sig av vad de gör om dagarna, utan visar också gärna hur huset ser ut. Och det ser ut så här:

Nyrenoverade köket

Förra året renoverade paret också köket.

”Ansiktslyftning! Vårt kök behövde lite kärlek. Det var helt nytt, inte slitet men kritvitt och med andra ord.. lite tråkigt. Vi ville få in lite liv i det. Satte gråa Carrera, marmor skivor på köksön och på några partier på väggarna. Även hyllor. Det gjorde så mycket. Jag tycker det känns som ett nytt kök. Med ganska enkla medel”, skrev hon då och delade med sig av resultatet.

Annons

Nyligen bakade schlagerdrottning också havreflarn, och när hon visade upp bakverken fick vi också se en glimt av utsikten.

Så fint!

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons