Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Rebel Wilson har blivit mamma – visar upp nyfödda dottern

08 nov, 2022 
AvEbba S. Dahlman
AvEbba S. Dahlman
FotografShutterstock
Hollywoodskådisen Rebel Wilson har äntligen blivit mamma, efter en lång barnlängtan och kamp för att bli gravid.
I ett inlägg på Instagram visar hon nu upp nyfödda dottern och riktar ett särskilt tack till surrogatmamman.
Annons
6 saker om Rebel Wilson du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Rebel Wilson du kanske inte visste

Skådespelerskan och komikern Rebel Wilson, känd från hollywoodfilmer så som Bridesmaids, Pitch Perfect och The Hustle, har länge kämpat för att få bli mamma. I fjol delade hon med sig av kampen i ett inlägg på Instagram.

”Till alla kvinnor där ute som kämpar med sin fertilitet, jag vet hur det är. Universum fungerar på något mystiskt sätt och ibland är det bara inte logiskt. Men jag hoppas att det finns ett ljus någonstans där bland alla mörka moln”, skrev hollywoodstjärnan då.

Nu har barnlängtan och drömmen om en familj besannats. I ett nytt känslofyllt inlägg på sociala medier visar hon nu upp nyfödda dottern Royce Lilian.

Rebel Wilsons kärlekslycka med flickvännen Ramona Agruma

Det var i början på 2021 som, den då 40-åriga, hollywoodskådespelaren bröt med affärsmannen Jacob Busch efter ett fyra månader långt förhållande.

Annons

Kärleken, den sannan kärleken, var bara bakom hörnet för Rebel. Drygt ett och ett halvt år senare, sommaren 2022, kom hon nämligen ut som queer och presenterade samtidigt nya flickvännen Ramona Agruma.

”Jag trodde att jag letade efter en disneyprins... men kanske var allt jag egentligen behövde hela tiden en disneyprinsessa”, skrev hon då.

Nu har det lyckliga paret alltså blivit föräldrar till en liten dotter.

Rebel Wilson och Ramona Agruma
Rebel och Ramona i publiken vid en tennismatch i augusti. Serena Williams stod på planen.
Se också: 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se också: 5 kändispar du inte visste har barn ihop

Rebel Wilson har blivit mamma – visar upp nyfödda dottern

Det var under måndagskvällen, den 7 november, som Rebel avslöjade att hon äntligen kan titulera sig mamma, efter att ha välkomnat en liten dotter till världen. I ett inlägg på Instagram visar hon upp det lilla miraklet, som fått namnet Royce Lilian.

Annons

”Jag kan inte ens beskriva den kärlek jag känner för henne. Hon är ett underbart mirakel”, skriver Rebel intill första bilden på dottern.

Vidare berättar skådespelaren att hon tagit hjälp av en surrogatmamma för att förverkliga drömmen. I inlägget riktar hon ett extra tack till henne.

”Tack för att du hjälpt mig att starta min egen familj. Det är en fantastisk gåva, den bästa tänkbara gåvan”, skriver hon och fortsätter med att avslöja hur den första tiden som mamma varit:

”Jag lär mig snabbt. Stor respekt till alla mammor där ute. Jag är stolt över att vara med i er klubb.”

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons