7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
1:33

Efter reklamen: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

(1:33)

Slå på ljud

Rickard Olsson, 55, har under många år varit en av Sveriges främsta programledare. Han har lett Melodifestivalen, Bingolotto och ställt frågor i en hel rad säsonger av Vem vet mest?. Efter att ha lämnar TV4 och Bingolotto hörs han nu istället i radio.

Sommaren 2020 gifte sig Rickard Olsson med sin kärlek Giselle Essé Hyvönen, som då bytte namn till Giselle Olsson-Essé. Paret sa ja till varandra på en liten coronaanpassad ceremoni på Bank Hotel i Stockholm, som också livesändes så att de som inte kunde vara på plats fysiskt ändå kunde vara närvarande.

Julia Roberts tre barn har vuxit upp – här är de idag

Rickard Olssons dotter har vuxit upp

Paret har inga barn tillsammans, och Rickard verkar vara nöjd med situationen de har. I en intervju med Hänt funderade han över sin ålder och att bli pappa igen nu.

Rickard Olsson med exfrun Lena och dottern Asta.

Micael Engström/TT

– Vi har ju pratat om det där jag och min fru. Men det är också såhär, jag är 54 år nu. Jag har kompisar i den åldern som har fått barn och de säger att ”det finns ingen som ångrar ett barn” så man får bara anpassa sig. Samtidigt är det ju lite som att skaffa hund. Man binder upp sig för 15, 20 år framöver. Där man inte kan göra vissa grejer. Jag vet inte, jag är nog ganska nöjd faktiskt. Om jag ska vara helt ärlig, säger han i intervjun.

Barnskådespelarna från Bonusfamiljen har vuxit upp – här är de idag

Giselle har två söner från en tidigare relation, som Rickard nu är bonuspappa till. Han har också en egen dotter, Asta, från äktenskapet med Lena Larsson. Rickard och Lena gick skilda vägar 2006. Asta fyller 20 år i år, och har följt med sin pappa på röda mattan emellanåt. När Rickard och Giselle gick och såg den nya James Bond-filmen på galapremiären i höstas var Asta Olsson med – och visst syns det att hon är sin fars dotter.

Så här ser Asta Olsson ut:

Asta Olsson, Rickard Olsson och Giselle Essé Olsson på James Bond-premiären.

Karin Törnblom/TT
Mest läst