Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så ändrades Carolina Gynning och Viktor Philipsons relation av uppbrottet

16 mar, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Så ändrades Carolina Gynning och Viktor Philipsons relation av uppbrottet
Vägen till barn var annat än enkel för Carolina Gynning och Viktor Philipson. I Malou efter tio berättar paret om missfallet, uppbrottet, återföreningen och förändringen i relationen efter att dottern Vilda kommit till världen.
Annons

Carolina Gynning och Viktor Philipson blev ett par under sommaren 2019, och då pratade de högt om att de planerade att skaffa barn ihop – något som inte visade sig vara enkelt. Sen tog relationen slut.

Carolina som var 40 när hon först träffade Viktor, som då var 34, kände en stress över att han skulle vilja ha barn, vilket hon då redan hade.

TV: Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
TV: Carolina Gynnings stilresa genom åren

– Jag kände att herregud, om jag inte ger honom ett barn så kommer han att lämna mig. Det är dom tankarna man får. Och så blev jag inte gravid. Jag har tidigare blivit gravid så himla lätt, så då började jag känna en skam över det. Att jag var för gammal, att det inte funkade längre, säger Carolina Gynning när hon och Viktor Philipson gästar Malou efter tio.

Annons

Missfall, uppbrott, återförening och barn

– Jag märkte på Carolina att hon var väldigt otrygg, även om jag inte hade några planer på att lämna henne även om det inte skulle bli några barn eller så, hon blev en väldigt osäker person och det är inte likt henne, berättar Viktor.

Carolina Gynning och Viktor Philipson med dottern Vilda i TV4-studion
Carolina Gynning och Viktor Philipson med dottern Vilda i TV4-studion.

Hon blev tillslut gravid, men fick ett missfall, något Carolina beskriver som en fruktansvärd sorg, och hon tänkte att hennes kropp inte kunde behålla ett barn.

Men efter missfall, uppbrott och en återförening blev Carolina Gynning gravid igen när hon egentligen gett upp hoppet på att bli det – och idag är paret föräldrar till dottern Vilda. Nu är paret inte bara föräldrar, utan lever även i en mycket bättre relation än innan.

Annons

– Det tycker jag är den största förändringen med vår relation sedan Vilda kom, att nu är du mycket mer trygg. Vi bråkar aldrig, det har kommit ett sådant lugn i och med Vilda, säger Viktor Philipson.

Levde som särbor

Innan dottern Vilda kom till världen levde paret som särbor. Efter dotterns födsel bor de dock nu alltid tillsammans, men förespråkar att ha skilda boenden för att få egentid.

– Jag tyckte att det var en bra lösning till en början, men nu bor vi tillsammans hela tiden. Det finns inget facit för hur man ska leva sitt liv, säger Viktor.

Annons
SE OCKSÅ: Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Carolina Gynnings stilresa genom åren

Viktor har fortfarande kvar sin lägenhet inne i stan, och Carolina sitt hus på Ekerö, och paret varvar mellan att vara i båda boendena.

– Vi ser inget fel med att ha moderna konstellationer. Man älskar varandra exakt lika mycket. Om till och med kanske lite mer. Om man har varit ifrån varandra ett tag så är man ännu mer kär när man ses, säger Carolina.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Se också: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
Se också: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex
Annons