Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Så får Tilde de Paula Eby ihop livet med barnens alla pappor

16 dec, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
tilde de paula
Mitt i julstöket bjuder Tilde de Paula till och öppnar upp om livet tillsammans med barnens alla pappor och deras respektive.
Annons
6 saker om Tilde de Paula Eby du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Tilde de Paula Eby du kanske inte visste

TV4-programledaren Tilde de Paula Eby är mamma till fyra.

Sönerna Elian, 21, och Zion, 20, har hon med författaren Daniel Möllberg, dottern Neami, 16, kom till under relationen med Fredrik Bjuhr. Och yngsta sonen Iliyah, 10, har Tilde ihop med nuvarande musikermaken Thomas de Paula Eby.

Tilde de Paula med maken Thomas och barnen Zion, Naemi, Iliyah på biopremiär.

Så får Tilde de Paula ihop julen med barnen och alla pappor

Att ha barn med tre olika män kräver lite extra planering kring bland annat jul, och genom åren har alla inblandade fokuserat på att barnen ska ha det bra. Något som Tilde de Paula nu berättar om i magasinet Amelia.

Annons

– Idag är ju flera av barnen ganska stora, så det är inte särskilt krångligt. Ibland har vi firat med barnens pappa och eventuella nya partners. Att bibehålla en god relation till barnens pappor och deras respektive underlättar väldigt mycket, säger hon i intervjun och förklarar närmare på hur det brukar se ut kring juletid hos familjen de Paula Eby.

– Då vi firar den 25 och inte den 24 så underlättar det också gällande deras farmor och farfar, det krockar sällan.

Så är relationen med barnens pappor idag

Tidigare i år öppnade Tilde de Paula upp om relationen till barnens pappor, och hon gjorde klart att det går minst sagt bra vad gäller både ex-killarna och deras nya partners.

– Jag har en bra relation med alla barnens pappor. Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmamma till barnen med öppna armar. De kliver in och blir en del av mina barns liv.

Tilde de Paula förklarar även att hon ser det som något positivt, att barnen får ännu en person i livet att luta sig mot.

– Jag är superglad över att ungarna får ytterligare en vuxen människa, som finns där och bryr sig. Någon tycker kanske om att baka eller har en släkt i en annan del av landet som de kan åka till tillsammans. Det berikar barnen, sa hon till Hälsoliv.

Tilde och sonen Elian på hans student härom året

Annons