1:03

Efter reklamen: Marcus Schenkenberg, 4 saker du vill veta

(1:03)

Emma Wiklund

Emma Wiklund 1991.

Bjrn Larsson Ask / TT

Emma Wiklund, 48, slog igenom som Emma Sjöberg, när hon 1991 var modellen i Arlas kampanj för minimjölk. Det blev också startskottet för en lång internationell modellkarriär, där hon var modell både på visningar och i kampanjer för modehus som Chanel, Lanvin, Gaultier, Versace och Dolce & Gabbana.

Men Emma har inte legat på latsidan efter sin modellkarriär, som hon avslutade 2000. Numera driver hon det framgångsrika hudvårdsmärket Emma S.

Emma är gift med journalisten Hans Wiklund, och paret har två barn tillsammans.

Emma Wiklund 2019.

Lars Pehrson/SvD/TT

Mini Andén

Mini Andén 2002.

Anthea Simms

Mini Andén, 42, blev upptäckt som modell redan som barn, men det var först efter gymnasiet hon flyttade till Paris för att jobba som modell på heltid. Då tog karriären fart, och supermodellen jobbade med Louis Vuitton, Gucci, Donna Karan och Hugo Boss. Hon har också varit en ”ängel” på Victoria's secrets prestigefulla visningar.

Mini satsade också på en skådespelarkarriär, och har haft biroller i filmen Ocean's twelve, och serier som NCIS, Ugly Betty och Entourage. Hon var också programledare för de första säsongerna av svenska Top Model.

I dag har Mini Andén dragit sig tillbaka från offentligheten och bor i Los Angeles med skådespelarmaken Taber Schroeder, som hon har en son med.

Mini Andén 2013.

Jim Smeal/BEI/REX

Björn Hellbergs sju barn med hustrun Inger har vuxit upp

Marcus Schenkenberg

Marcus Schenkenberg 1997.

Jonas Ekstrmer

Marcus Schenkenberg, 52, blev en av världens främsta manliga modeller under 90-talet och gick på alla de stora visningarna. I början av 2000-talet hade han ett omskrivet förhållande med Pamela Anderson.

I dag letar han efter en svensk kvinna att slå sig till ro med, samtidigt som han satsar på jobb i Tyskland, där han bland annat varit med i The Masked singer.

Marcis Schenkenberg 2019.

Marcel Kusch

Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt 1993.

Urban Andersson/Aftonbladet/TT

Victoria Silvstedt, 46, slog igenom när hon 1993 kom på andra plats i skönhetstävlingen Fröken Sverige, och sedan representerade Sverige i Miss World, där hon kom i topp tio. Därefter dröjde det inte länge innan hon hade en internationell karriär. 1996 blev hon Playmate of the month i Playboy, och året därpå Playmate of the year. Hon har också modellat för märken som Panos Emporio, och satsade även på en artistkarriär 1999.

I dag är Victoria Silvstedt en driven affärskvinna, och har gjort tv i både Frankrike och Italien.

Victoria Silvstedt 2019.

Stina Stjernkvist/EXP/TT

Elsa Hosks ärliga amningsbild med dottern Tuulikki hyllas

Beiron Andersson

Beiron Andersson 1994.

Tommy Pedersen

Beiron Andersson, 54, blev en av världens första manliga supermodeller, och blev känd världen över när han gjorde en uppmärksammad kampanj för märket Guess med Anna Nicole Smith i början av 90-talet. Därefter fick han jobb av Levi's, Calvin Klein, Armani och Valentino.

Beiron har varit gift med sin fru sedan han var 30, och paret har två vuxna barn. I en intervju med Aftonbladet 2015 berättade modellen att de bodde i en småstad mellan San Fransisco och Oregon

— Jag är en gammeldags kille som tror på kristna värderingar. Att ha äkta kristna värderingar innebär att man sätter andra före sig själv. Med det sagt är jag långt ifrån en perfekt kristen förebild även om jag gör mitt bästa varje dag. Jag är född i Vikingaland och jag flyttade till Cowboyland och båda kulturerna har format mig, sa han i intervjun.

I dag är Beiron fitnessprofil, fotograf och personlig tränare.

Beiron Andersson 2006.

Karin Törnblom/TT

Vendela Kirsebom

Vendela Kirsebom 1993.

REX

Norskättade Vendela Kirsebom, 54, föddes i Stockholm och växte upp i Sverige. Redan som 13-åring skrev hon kontrakt med modellagenturen Mikas, och vid 18 flyttade hon till Italien för att jobba som modell på heltid.

I Italien fick hon kontrakt med Elizabeth Arden, och 1993 prydde hon omslaget på prestigefulla baddräktsnumret av Sports illustrated.

Förutom modellkarriären var hon med i filmen Batman and Robin 1997, och två år senare ledde hon Melodifestivalen med Anders Lundin.

1996 till 2007 var hon gift med maken Olaf Thommessen, som hon också fick två barn med. 2017 blev hon tillsammans med norska Paradise hotel-profile Petter Pilgaard. Två år senare förlovade de sig, och paret verkar vara lika kära som någonsin.

Vendela Kirsebom 2019.

Terje Pedersen

Titta in hos Zara Larsson! Stjärnan visar upp sin lägenhet i Stockholm

Utvald läsning

Femina