Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Titta in hos Zara Larsson! Stjärnan visar upp sin lägenhet i Stockholm

05 mar, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
FotografYoutube
zara larssons hem
Har du undrat hur Zara Larsson, 23, bor? Nu finns svaret! Popstjärna visar upp sin Stockholmslägenhet för brittiska Vogue, och den är riktigt läcker.
Annons
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"Brand logo
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"

Värmande brasa, vinterbad och seriemaraton i sängen är ingredienser som Zara Larsson slänger in när hon ska koka ihop sin ’Perfect Night In’ för brittiska Vogues kamerateam. Samtidigt visar hon för första gången upp sin bostad i centrala Stockholm.

Öppen planlösning i köket

Husesynen med magasinet börjar i köket.

– Så fort du kliver in i lägenheten så kommer du till köket, som jag ärligt talat inte tillbringar så mycket tid i, säger Zara där hon står vid en köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Zara Larsson i sitt kök.

Väggarna i bakgrunden lutar ned mot golvet vilket skvallrar om att Zara bor i en vindsvåning. Bakom Zara syns ett runt bord med fyra stolar och en stor brun hörnsoffa.

Älskar att läsa böcker

I nästa klipp står Zara vid en en fullmatad bokhylla som täcker en av hennes väggar.

Annons

– Innan Twitter och Instagram och Tiktok och allt det där så bestod min verklighetsflykt i böcker, säger Zara när hon sträcker sig efter en bok i hyllan.

Zara slår sig sedan ned i den stora bruna hörnsoffan och förklarar att det är i denna som hon tillbringar all sin tid numera.

– Om jag skulle summera förra året i en bild så skulle det vara denna, säger hon och slänger upp benen i soffan samtidigt som hon ler in i kameran.

Inreder med roliga detaljer

Ja, för precis som många av oss andra har Zara Larsson spenderat den mesta av sin tid hemma det senaste året. I hemmet har hon många roliga detaljer som piggar upp, som till exempel en stor gosedjursgiraff som hon pyntat med peruk och tiara, och en heliumballong som föreställer en fe.

Zara med sin gosedjursgiraff, en av många skojiga detaljer i hemmet.

Zara förklarar att hon tittat på så mycket serier under året att hon skulle kunna jobba som recensent.

Annons

– Eller som regissör!, säger hon och hintar om att nästa steg blir att börja regissera sina egna musikvideor.

Vinterbad och öppen spis

I ett av klippen får kamerorna följa med Zara ut när hon tar ett dopp i det isiga vattnet utanför bostaden. Zara förklarar att det är bra för immunsystemet och att ”du aldrig ångrar ett bad”. Efter badet sitter Zara åter i sin lägenhet som visar sig även ha en öppen spis.

– Jag älskar en fin brasa, säger hon och kurar ihop sig i en fåtölj som står placerad framför.

– Gosigt! utbrister hon.

Högt i tak och vackra bjälkar

Sist men inte minst får vi se in i Zara Larssons sovrum. Här står en säng centralt placerad i ett rum som har högt i tak med vackra bjälkar. I taket hänger lampor som ser ut som fluffiga moln och Zara visar hur hon kan ändra färgen som de lyser i.

Zara Larsson i sitt fina sovrum.

Zara räknar upp serier som hon streckkollat i sängen; Lupin, Bridgerton och Ozark. Till det äter hon ett kvällssnack, snabbnudlar.

– Så ser min ultimata hemmakväll ut, avslutar hon innan det blivit dags att släcka lampan.

Se hela videon nedan!

LÄS MER:

Annons