Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så överraskade Helena Seger kärleken Zlatan Ibrahimovic på 40-årsdagen

05 okt, 2021 
AvJessica Rådne
Fotograftt
helena seger
Fotbollfansens stolthet Zlatan Ibrahimovic fyllde 40 år i dagarna. Livspartnern Helena Seger såg till att han firades rejält!
Annons
TV: Helena Seger - från chef till fotbollsfruBrand logo
TV: Helena Seger - från chef till fotbollsfru

Zlatan Ibrahimovi har fyllt jämt och det har inte gått obemärkt förbi. Efter att stjärnans hemmalag Milan på söndagen besegrat Atalanta med 2-3 stundade en storslagen födelsedagsfest. För planeringen stod sambon och stora kärleken Helena Seger, 51.

Sportstjärnor på Zlatans fest

Det är italienska Gazzetta dello Sport som tagit del av uppgifter om hur fotbollsstjärnan firade att fylla jämt, skriver Expressen. Efter matchen i Bergamo åkte laget med födelsedagskillen Zlatan i spetsen till fyrstjärniga hotell Hyatt Cenrtic i centrala Milano.

Förutom AC Milans sportchef Paolo Maldini fanns lagstjärnorna Mike Maignan, Theo Hernandez och Alessio Romangnoli på plats. Kompisar som Manchester Uniteds Paul Pogba, PSG:s Marco Veratti och tidigare Milanspelaren Gennaro Gattuso, var också där för att fira jubilaren.

Annons

Hälsade till fansen på Milans tv-kanal

Att 40 är en mogen ålder i fotbollssammanhang berör inte Zlatan i ryggen. Under födelsedagen gjorde han ett uttalande i lagets egen tv-kanal Milan TV. Han sa:

– Jag känner mig fortfarande starkast av alla, det är inte dags att tänka på att sluta än.

Zlatan återhämtar sig för tillfället från en skadad hälsena. Han försäkrade fansen om att han ändå är bäst av alla.

– När jag kommer tillbaka till planen kommer jag vara skrämmande. Jag vill chocka alla 80 000 personer på arenan.

Folksångare sjöng serenad

Tillbaka till festen. Klockan 23 lös hotellets fasad upp och bildade siffran 40 i rött, en av Helena Segers överraskningar till sin kärlek under kvällen. Enligt uppgifter till italiensk press var det Helena som i samråd med Zlatans klubb AC Milan planerade och styrde upp firandet. Själv närvarade hon dock inte, skriver Svensk Dam. Helena uppges istället ha varit hemma i Sverige med sönerna Maximilian och Vincent.

En annan av Helenas överraskningar till födelsedagsbarnet var när den bosniska folksångerskan Nada Topcagic uppträdde på festen. Videor visar hur gästerna klappar takten när Zlatan går fram och kramar om artisen.

Foto: TT

TV: Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
TV: Fem svenska kändispar vi minns
Annons