Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så ser Sofia Rågenklints relation ut med Patrik Isaksson i dag

24 maj, 2021 
Sofia Rågenklint och Patrik Isaksson.
Sofia Rågenklint och Patrik Isaksson var gifta i tre år innan de skilde sig – och sedan hittade tillbaka till varandra.
Paret fick två barn tillsammans innan de skilde sig för gott, och har nu andra relationer på varsitt håll.
Så här ser exmakarnas relation ut i dag!
Annons
Svenska programledarna då och nuBrand logo
Svenska programledarna då och nu

Det var 2001 som Sofia Rågenklint, då känd som deltagare i Fröken Sverige, och Patrik Isaksson gifte sig den 30 juni. Paret, då 26 och 28 år, höll ihop i två år innan de separerade 2003. Sedan dröjde det till 2004 innan skilsmässan var över.

Men det var inte slutet för Rågenklints och Patrik Isakssons kärlekssaga. Paret hittade tillbaka till varandra igen, och flyttade till Äppelbo i Dalarna, där Sofia Rågenklint är uppvuxen. Där fick de sönerna Tim och Alex tillsammans, som i dag har hunnit fylla 16 och 14 år.

Efter några år i Dalarna tog dock relationen mellan Sofia Rågenklint och Patrik Isaksson slut för gott, och hösten 2011 separerade de igen.

I dag har SVT-programledaren och artisten relationer med andra personer. Medan Sofia Rågenklint blev kär i skåningen Jonas Nemeth och flyttade till Helsingborg, så har Patrik Isaksson blivit kär trebarnsmamman Linda Hedlund från Karlskoga.

Annons

– Vi träffades för en tid sedan. Men så kom corona emellan och det blev en liten paus. Men sedan tog vi upp det igen. Det känns väldigt bra, jag är förälskad, har Patrik Isaksson berättat för Aftonbladet.

Så ser Sofia Rågenklints relation med Patrik Isaksson ut nu

Men även om det gått ett decennium sedan de gick skilda vägar så måste Sofia och Patrik ha kontakt, eftersom de har två barn tillsammans.

– I dag fungerar vårt samarbete riktigt bra. Vi har båda ett kringflackande liv och logistik är bara förnamnet, men vi lyckas alltid på något sätt. Mormor, farmor, bonusfarmor och farfar är fantastiska och ställer alltid upp om det kör ihop sig, har Sofia Rågenklint tidigare berättat.

Sönerna bor främst hos mamma i Skåne med sin nya bonuspappa, men träffar pappa Patrik Isaksson så ofta de kan.

– Patrik befinner sig ofta i turné och är mycket i Skåne. De träffar honom regelbundet. Vi har en fungerande relation. Det var länge sedan vi skilde oss.

Källa: Svensk Dam.

Annons