Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så ska du hemsöka ditt ex på halloween enligt ditt stjärntecken

19 okt, 2020 
AvStina Dahlgren
halloween-horoskop-elle
Det är snart halloween och vad är mer skrämmande än ett ex? Vi har tittat i stjärnorna efter hur du ska hemsöka din forna partner på bästa sätt – allt enligt just ditt stjärntecken.
Annons
Så mixar du läskigt goda HalloweendrinkarBrand logo
Så mixar du läskigt goda Halloweendrinkar

Halloween lurar runt knuten, och vad passar då bättre än att hemsöka ditt ex? Här är de bästa knepen som kommer skrämma upp din före detta pojk- eller flickvän rejält:

Väduren (21 mars – 19 april)

Det är dags att visa upp din rikedom och dina framgångar på sociala medier – det kommer nämligen fånga ditt ex uppmärksamhet totalt. Inte bara kommer hen bli riktigt avis, din tidigare flamma kommer även önska att ni börjar dejta igen. Och du kommer naturligtvis inte att tacka ja eftersom att du redan har gått vidare.

Oxen (20 april – 21 maj)

Det bästa sättet att skrämma ditt ex på är att bara leva livet. När du är lycklig kommer denne att känna det på sig och börja sakna dig. Chansen är dock stor att du redan har gått vidare.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)

En tvilling är ofta mycket lyhörd och bra på att kommunicera, och det vet ditt ex om. Därför är det bästa sättet att få uppmärksamhet på att totalt ghosta din förra partner. Svara inte på sms, dm:s och sluta omedelbart med att gilla ditt ex bilder på sociala medier. Hen kommer att bli galen!

Annons

Kräftan (22 juni – 22 juli)

Du måste göra dig av med allt som tillhört ditt ex. Foton, strumpor, krämer, tröjor – allt ska skickas tillbaka. Genom att ge tillbaka allt kommer hen bli sentimental och bli påmind om erat förflutna tillsammans.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Gör det du gör bäst; lägg upp en riktigt snygg selfie på Instagram. Med lite tur kommer ditt ex att drömma om dig i flera dagar.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Låtsas att du råkar skicka ett sms till ditt ex som egentligen skulle gått till din nya bae. Ooops… Det kommer få din förra partner att bli riktigt sotis.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Börja gilla och kommentera ditt förförra ex bilder på sociala medier. Det kommer verkligen få ditt senaste ex att gå i taket, och lämna hen med en miljon frågor – som du såklart inte behöver svara på.

Skorpionen (23 oktober – 22 november)

Skorpionen kommer alltid ha ex som är besatta av dem. Därför ska du blocka och avblocka ditt ex samtidigt som du kanske skickar in en liten like eller kommentar på dennes sociala medier. Detta kommer få din förra partner att bli galen, oavsett hur mycket hen har försökt att komma över dig.

Annons

Skytten (23 november – 21 december)

Du och ditt ex gjorde antagligen en hel del gemensamma planer ihop. Du ska nu göra någon av de planerna ensam, eller med vänner. Ditt ex kommer att bli chockad och lite sårad över att du faktiskt gjorde detta utan hen.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Om du vill få ditt ex blod att koka så ska du helt enkelt visa upp din nya kärlek. Att du så lätt kunde ersätta din forna partner kommer sticka i hjärtat på denne.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Du ska se till att göra allt för att få ditt drömjobb. Det kommer visa ditt ex att du kan utvecklas och ta dig framåt i livet utan denne vid din sida.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fiskarna hatar konfrontationer, därför är det exakt det du ska göra. Konfrontera ditt ex och berätta om din frustration över något denne gjorde – utan att blanda in för mycket känslor. Gå sedan snabbt vidare i livet. Det kommer vara som tortyr för ditt ex.

Källa: In Style

Foto: TT

LÄS MER:

Annons