Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sandra Dahlbergs kärlekslycka – efter långa tiden som singel

03 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografClaudio Bresciani / TT
Hon slog igenom i Fame Factory, och blev med Melodifestivalen en folkkär artist.
Men efter två kraschade förhållanden har Sandra Dahlberg valt bort kärleken – fram tills nu.
– Vi skyndar långsamt, säger profilen om sin nya kärlek i Aftonbladet.
Annons
Kändispar som blev tillsammans 2021Brand logo
Kändispar som blev tillsammans 2021

Sandra Dahlberg, 42, var 24 år gammal när hon slog igenom i Bert Karlssons realityserie Fame Factory. Efter medverkan i serien tävlade Sandra Dahlberg i Melodifestivalen flera gånger, med låtarna Här stannar jag kvar och Jag tar det jag vill ha. De senaste åren har Sandra Dahlberg dock lagt musikkarriären lite på hyllan, och i stället främst setts som profil i Postkodlotteriet, där hon delat ut pengar till lyckliga vinnare.

Det var i Fame Factory som Sandra Dahlberg träffade den sex år yngre Jimmy Jansson som var med i samma säsong. Så småningom blev de tillsammans, och höll ihop i sju år. Paret fick sonen Vilmer 2007, och gick sedan skilda vägar 2010. Därefter hittade Sandra kärleken i dansaren Mathias Singh, och de fick dottern Blända tillsammans 2014.

Annons

Men efter att ha gått skilda vägar från Mathias har Sandra Dahlberg inte riktigt letat efter en ny relation – fram tills nu. Nu har hon hittat kärleken i Joel Heister, vice vd för företaget Benify som samlar förmåner för företagsanställda.

Sandra Dahlberg om nya pojkvännen

Efter att ha gått ut med relationen på Instagram berättar Sandra Dahlberg i en intervju med Aftonbladet att hon länge inte kände sig redo för en ny relation, men att Joel ändrat det.

– Det känns jättebra. Jag har varit singel ganska länge och har egentligen inte varit redo för något förhållande. Men en vän hetsade mig till att skaffa Tinder, om inte annat för att det är ett roligt litet tidsfördriv. Jag hittade Joel första dagen, och då blev det så, säger hon till tidningen.

Paret, som träffades i slutet av sommaren, har inte velat stressa in i relation, speciellt eftersom de båda har barn sedan tidigare.

– Det här var i slutet av sommaren. Så det är inte riktigt ett halvår. Men när allting är så nytt tar det ett tag innan man hinner landa i allt och man vet åt vilket håll det går. Jag är inte en sådan person som slår på stora trumman och vrålar att jag är ihop med någon innan man vet, och så får man kanske ta tillbaka det. Det är också barn med i bilden. Då vill man ta det lite lugnt. Men Joel är verkligen ambitiös, ordentlig och skitsnygg.

The Storytellers – Lyssna med LouiseBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Louise
Annons