Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Sanna Nielsen: Därför heter min son Gibson

22 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen blev i slutet av förra året mamma till sonen Gibson.
Nu berättar hon om anledningen bakom namnvalet.
Annons
5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på SkansenBrand logo
5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på Skansen

I oktober blev Allsång på Skansen-programledaren och artisten Sanna Nielsen mamma. Hon och kärleken Joakim Ramsell (som också spelar i hennes band) välkomnade sin lilla son Gibson då, och han blev ett efterlängtat tillskott till familjen. Sanna Nielsen har nämligen varit väldigt öppen med att hon längtat efter ett barn.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än… Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon i ett inlägg på sociala medier när hon avslöjade graviditeten.

Anledningen bakom namnvalet

Till Expressen berättar hon nu hur det kommer sig att sonen fick namnet Gibson.

Annons

– Hans pappa spelar gitarr och spelar på en Gibson. När vi helt plötsligt bara såg det namnet på gitarren så bara ”fan, vilket coolt namn”. Jag var gravid och alltihopa och vi visste inte vilket kön det skulle bli och så där. Så vi sa att det kanske blir en Gibson och sedan när han kom ut så bara ”ja, men det är klart att det är en Gibson!”.

Om sonen kommer växa upp och bli en gitarrkille är så klart för tidigt att säga, men han har redan nu fått smaka på livet som artist. När mamma Sanna är ute och spelar hänger nämligen han ofta med.

”Vilken fin turné vi har varit på tillsammans. Ett fantastiskt äventyr där du har charmat alla i vårt lilla gäng. Jag har njutit när jag har sett dig vid sidan av scenen när du vill se när mamma och pappa spelar Drummer Boy”, lät Sanna Nielsen meddela i julas när hon varit ute och spelat.

Hänger med på spelningar

Och till Expressen berättar hon att Gibson givit henne mer motivation att spela, något som hon märker redan nu när hon förbered sig inför årets julkonserter.

Annons

– Jag tycker att det här är ännu roligare nu, jag har fått mer passion för det på något sätt för att jag vill visa honom att kärleken kan vara stor till sitt yrke och så som man väljer att leva, säger hon och fortsätter:

– Samtidigt så vet jag ju att jag inte kommer kunna repa hundra procent i sommar eftersom jag har en liten som vill ha uppmärksamhet och det viktigaste är han. Då kanske det blir så att det blir lite fel i direktsändning för att jag inte har lärt mig allting utantill eller att jag har amningshjärna eller så. Och jag välkomnar det.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons