Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Sanna Nielsen om att jobba med sonen Gibson – en månad efter födseln

27 dec, 2021 
AvElin Jonsson
Sanna Nielsen om att jobba med sonen Gibson – en månad efter födseln
Nu berättar Sanna Nielsen om lyxen i att kunna arbeta och ge sig ut på turné tillsammans med både sin kärlek Joakim och nyfödde sonen Gibson.
Annons
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisenBrand logo
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen

”Vilken fin turné vi har varit på tillsammans. Ett fantastiskt äventyr där du har charmat alla i vårt lilla gäng. Jag har njutit när jag har sett dig vid sidan av scenen när du vill se när mamma och pappa spelar Drummer Boy”, berättar stolta mamma på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av en bild på sig och lille sonen som fått hänga med sina artistföräldrar på turné.

Sanna Nielsens eviga barnlängtan

Det var i oktober i år som Allsång på Skansen-programledaren tillika artisten Sanna Nielsen, 37, tillsammans med sambon och kollegan Joakim Ramsell, som spelar i Sannas band, välkomnade lille sonen Gibson. Lillkillen var en efterlängtad sådan, då sångerskan tidigare varit öppen med sin barnlängtan. I maj månad visade paret upp att de äntligen skulle bli föräldrar på sina sociala medier.

Annons

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev Sanna Nielsen i sitt inlägg.

Sanna Nielsen om lyxen att ta med sonen på jobbet

Knappt en månad efter förlossningen var det dags för föräldrarna att ge sig ut på julturné, och självfallet skulle lille Gibson med. Så under november fram till och med julhelgen blev det för föräldrarna Joakim och Sanna att ställa sig på scenen igen, med showen Min Sanna Jul. Och nu berättar Sanna om lyxen i att ha med sig hela sin familj, och främst sin nyfödde son på spelningarna.

Sanna och Joakim möttes och föll för varandra på jobbet när Joakim för 13 år sedan började spela i Sannas band. Här på scenen på Lilla Cirkus i Stockholm, 2019.

”Jag har pussat på dig när jag har gått ut för att göra ett klädombyte och det första jag gjorde när jag gick av scenen och hoppade ur scenkläderna var att gå till dig.”, fortsätter mamma Sannas inlägg på sociala medier.

Annons

”Mamma och pappa älskar dig”

”Jag älskar den här bilden och alla minnen vi redan skapat. Jag älskar dig. Du är det finaste vi har och idag firar du din första jul och jag min första jul som mamma. Det blir nya traditioner och vi ser så oerhört mycket fram emot att få skapa de med dig…”skriver Sanna samtidigt som hon önska alla sina följare en god jul och fortsätter:

”...och God Jul älskade lille Gibson. Mamma och pappa älskar dig!”

Annons