Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sarah Jessica Parker hyllar avlidne SATC-vännen Willie Garson

26 sep, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
willie garson och sarah jessica parker
Skådespelaren Willie Garsons död sörjs av Sex and the City-fans världen över. Nu har kollegan och vännen sedan 30 år tillbaka Sarah Jessica Parker satt ord på sorgen.
Annons
TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått

Willie Garson dog den 21 september efter en kort tids kamp mot cancer i bukspottskörteln. Bland de efterlevande finns sonen Nathen Garson, 20, som dagen efter delade ett bildspel på Instagram med orden:

”Jag älskar dig så mycket, pappa. Vila i frid och jag är så glad att du delade alla dina äventyr med mig och att vi kunde uppnå så mycket. Jag är stolt över dig”.

Nu har Sarah Jessica Parker som var Willie Garsons motspelare i Sex And The City också skrivit om känslorna.

Hyllar Willie Garsons föräldraskap

”Det har varit olidligt. Ibland är tystnad ett ställningstagande. För allvaret. Ångesten. Magnituden av förlusten av en 30+ år lång vänskap”, börjar Sarah Jessica Parker sitt inlägg på Instagram. Hon fortsätter:

Annons

”En riktig vänskap som tillät hemligheter, äventyr, en delad professionell familj, sanningar, konserter, road trips, måltider, sena telefonsamtal, en delad dedikation till föräldraskap och alla hjärtesorger och lycka som kommer därtill, triumfer, besvikelser, rädsla, ilska och år spenderade på inspelningar (absolut mest i Carries lägenhet) och skratta långt in i natten som både Stanford och Carrie och Willie och SJ”.

Håller alla minnen kärt

I SATC spelade Wille Stanford Blatch, bästa vännen till Sarah Jessicas rollfigur Carrie Bradshaw. En vänskap som genom åren växte sig stark också i Sarah Jessica och Willies verkliga liv.

”Willie. Jag kommer sakna allt med dig”, fortsätter hon. ”Och återuppleva våra sista stunder tillsammans. Jag kommer läsa om varenda sms från dina sista dagar och skriva ned våra sista samtal. Din frånvaro är en krater som jag kommer fylla med välsignelser av dessa minnen och alla de som ännu inte kommit upp till ytan”, skriver hon.

Sarah Jessica Parkers ord till sonen Nathen

Sarah Jessica Parker avslutar sitt öppna brev med att skicka sina kondoleanser till Willies son Nathen.

”Min kärlek och djupaste kondoleanser till din kära Nathen. Du är och var ljuset i Willies liv och hans största bedrift var som din Pappa”.

Willie Gason blev 57 år gammal.

Foto: TT

TV: Sex saker du kanske inte visste om Sex And The CityBrand logo
TV: Sex saker du kanske inte visste om Sex And The City
Annons