willie garson och sarah jessica parker

TV: 5 snackisar från veckan som gått
1:28

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(1:28)

Willie Garson dog den 21 september efter en kort tids kamp mot cancer i bukspottskörteln. Bland de efterlevande finns sonen Nathen Garson, 20, som dagen efter delade ett bildspel på Instagram med orden:

”Jag älskar dig så mycket, pappa. Vila i frid och jag är så glad att du delade alla dina äventyr med mig och att vi kunde uppnå så mycket. Jag är stolt över dig”.

Nu har Sarah Jessica Parker som var Willie Garsons motspelare i Sex And The City också skrivit om känslorna.

6 märkliga detaljer i Carries lägenhet i Sex and the City

Hyllar Willie Garsons föräldraskap

”Det har varit olidligt. Ibland är tystnad ett ställningstagande. För allvaret. Ångesten. Magnituden av förlusten av en 30+ år lång vänskap”, börjar Sarah Jessica Parker sitt inlägg på Instagram. Hon fortsätter:

”En riktig vänskap som tillät hemligheter, äventyr, en delad professionell familj, sanningar, konserter, road trips, måltider, sena telefonsamtal, en delad dedikation till föräldraskap och alla hjärtesorger och lycka som kommer därtill, triumfer, besvikelser, rädsla, ilska och år spenderade på inspelningar (absolut mest i Carries lägenhet) och skratta långt in i natten som både Stanford och Carrie och Willie och SJ”.

Oväntade avslöjandet om Carries och Aidans nya relation i rebooten av SATC

Håller alla minnen kärt

I SATC spelade Wille Stanford Blatch, bästa vännen till Sarah Jessicas rollfigur Carrie Bradshaw. En vänskap som genom åren växte sig stark också i Sarah Jessica och Willies verkliga liv.

”Willie. Jag kommer sakna allt med dig”, fortsätter hon. ”Och återuppleva våra sista stunder tillsammans. Jag kommer läsa om varenda sms från dina sista dagar och skriva ned våra sista samtal. Din frånvaro är en krater som jag kommer fylla med välsignelser av dessa minnen och alla de som ännu inte kommit upp till ytan”, skriver hon.

Här är killarna som kommer tillbaka i nya Sex and the city

Sarah Jessica Parkers ord till sonen Nathen

Sarah Jessica Parker avslutar sitt öppna brev med att skicka sina kondoleanser till Willies son Nathen.

”Min kärlek och djupaste kondoleanser till din kära Nathen. Du är och var ljuset i Willies liv och hans största bedrift var som din Pappa”.

Willie Gason blev 57 år gammal.

Foto: TT

TV: Sex saker du kanske inte visste om Sex And The City
1:17

Efter reklamen: TV: Sex saker du kanske inte visste om Sex And The City

(1:17)

Mer läsning

Femina