Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Schyfferts livsändring med Nour El Refai – efter alla år tillsammans

23 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit tillsammans i över åtta år, och har en son tillsammans.
Trots det är det alldeles nyligen som paret har flyttat ihop i en lägenhet och blivit sambos.
– Vi har liksom bott ihop alltid, men på olika ställen, säger Henrik Schyffert till Expressen.
Annons
Så träffades Nour El-Refai och Henrik SchyffertBrand logo
Så träffades Nour El-Refai och Henrik Schyffert

Det har gått över åtta år sedan Henrik Schyffert, 53, och Nour El Refai, 33, blev tillsammans, och sedan dess har de hunnit skaffa barn. Men att de fick sonen Sami innebar inte att de flyttade ihop med en gång – istället är det precis nyligen som paret bestämt sig för att bo tillsammans på ett ställe.

I en intervju med Expressen konstaterar Henrik Schyffert att de två, som varit omskrivna som särbos, har flyttat ihop till slut.

– Ja det har vi gjort faktiskt. Den här veckan, säger han till tidningen.

Under åren tillsammans har Henrik Schyffert och Nour El Refai pratat öppet om sitt boendeupplägg, där de har haft varsin lägenhet. Men skådespelaren, aktuell med Zebrarummet, menar att de sällan har tillbringat tid ifrån varandra – skillnaden mot att vara sambos är att de har haft varsin lägenhet.

Annons

– Vi har liksom bott ihop alltid, men på olika ställen. Nu är vi på ett ställe. Så det är ingen större skillnad, säger Henrik Schyffert.

Henrik Schyfferts framtidsplaner

Nu har Henrik Schyffert flera projekt för framtiden. Efter att ha gjort succé med sin regidebut Spring Uje spring så har han fått blodad tand. Skådespelaren skulle först ha regisserat Zerbrarummet, men fick på grund av tidsbrist nöja sig med att ”bara” spela i serien. Nästa regiprojekt blir istället tv-serien Vi i villa, baserad på Hans Koppels bok med samma namn.

På det personliga planet vill Schyffert hitta tillbaka till sin gamla fysiska form.

– Sen ska jag försöka börja träna i år. Jag har haft ett sånt här bebisår. Jag känner mig otränad och har ont i ryggen, säger han till Expressen.

Annons