Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sharon Osbournes ånger över ingreppet: ”Värsta jag gjort”

27 dec, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Sharon Osbourne berättar nu om skönhetsingreppet hon ångrar. Ansiktslyftet hon gjorde 2021 beskrivs som ”det värsta hon gjort”.
Annons
Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålderBrand logo
Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålder

Sharon Osbourne, 71, har nyligen, i en intervju med The Times, avslöjat sin ånger över att ha gjort en ansiktslyftning 2021. Hon kallar proceduren ”det värsta jag någonsin gjort”.

Under åren har Sharon gjort sig känd för att mycket öppet, och ibland också grafiskt, berätta om sitt personliga liv och leverne. I familjens dokusåpa The Osbournes, som hon gjorde tillsammans med maken Ozzy, 75, och två av deras barn. Kelly, 39, och 38-årige Jack, har hon bjudit på både skratt, tårar och livets allehanda vedermödor. Och även om showen slutat sändas, för ett flertal år sedan, har Sharon inte slutat att vara öppen med det privata. Sina ingrepp, inte minst. Nu berättar hon, som sagt, om det ingrepp hon gjorde för två år sedan: ett ansiktslyft.

– Jag såg ut som en cyklop, säger hon till The Times.

Hon fortsätter:

– Jag hade ett öga här och ett öga där och min mun var helt sned, och sedan var jag tvungen att vänta på att det skulle läka innan jag kunde gå tillbaka och få det korrigerat.

Annons

Därefter kommer domen:

– Det är det värsta jag någon sin gjort!

Sharon Osbourne om sina plastikoperationer

Osbourne har tidigare berättat, i sina memoarer Unbreakable från 2013, att hon, med varje ingrepp hon gjort, har skurit bort sin självkänsla. Ändå har hon inte slutat med operationerna. Fåfänga och egoism ligger bakom de fortsatta ingreppen, har hon berättat. När intervjuaren från The Times säger att Sharon är en vacker kvinna, och att det finns många som gärna skulle se ut som henne konstaterar hon:

– Men jag vet hur jag verkligen ser ut. När jag ser mig i spegeln ser jag det verkliga jaget.

Britt Ekland ångrar också ingreppen

Sharon är inte den enda kvinnan i rampljuset som de senaste åren berättat om sin ånger över ingrepp hon gjort.

I en intervju berättar den tidigare Bond-bruden Britt Ekland hur hon upplever att hennes ansikte förstördes efter ett ingrepp – och kallar det sitt livs största misstag.

– Det förstörde mitt utseende och fördärvade mitt ansikte, säger hon.

Annons