Sigrid Bernson och sambon Robin Bengtsson.
Här är paren som blivit kära i Let's Dance
1:29

Efter reklamen: Här är paren som blivit kära i Let's Dance

(1:29)

Slå på ljud

Let's dance-säsongen är i full gång på TV4, och många av de populära dansarna är med och tävlar med årets uppsättning av kändisar.

Men en omtyckt dansare som lyser med sin frånvaro är Sigrid Bernson. Bernson har vunnit tävlingen flera gånger, med Benjamin Ingrosso och Anton Hysén, men har nu inte varit med de senaste två åren. Sist hon tävlade var 2019 när hon dansade med Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson. De två kom långt i tävlingen, och blev också ett par bakom kulisserna – något de valde att hålla hemligt till julafton samma år, då de båda hade lämnat tidigare relationer månaderna innan de träffades i Let's dance.

Sigrid och Robin verkar lyckligare än någonsin. Numera har de ett hus tillsammans i Vallentuna, där de bor med Robins son Wille, som han har från en tidigare relation. Sedan början av 2020 har Sigrid Bernson valt att ta ett ordentligt steg bort från sociala medier. Det kan gå månader mellan att hon lägger upp bilder i sitt Instagram-flöde, något hon tidigare gjorde mycket oftare.

Hugo Gustafssons kärleksfulla ord till Keyyo inför Let's Dance

TV4:s svar på Sigrid Bernsons frånvaro

När TV4 fick frågan om varför Sigrid Bernson inte är med i årets Let's dance så svarade de: ”Det varierar vilka dansare som medverkar från år till år, vi saknar Sigrid, hon är fantastisk”.

Sambon Robin Bengtsson är mer aktiv på sociala medier, och när han inte delar med sig av bilder på Sigrid Bernson så blir följarna besvikna och undrar vart hon har tagit vägen.

När han i slutet av mars lade upp en bild på sig och sonen med bildtexten ”Hemma efter en grym helg i backarna”, så fick han flera frågor över var Sigrid var någonstans.

Men under påsken valde Sigrid Bernson att göra en återkomst till sociala medier, och lade upp sin första bild på en månad. På bilden sitter hon på en motorcykel som verkar vara sambon Robins.

”Tycker jag passar rätt bra på den här motorcykeln! Men att köra snabbt och hoppa med den, det överlåter jag till Robin! Glad Påsk på er!”, skrev Sigrid Bernson.

Mest läst