Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Simon Skölds kärlekshyllning till Camilla Läckberg

01 sep, 2020 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografKarin Törnblom/TT
Simon Sköld och författaren Camilla Läckberg
Camilla Läckberg fyller i dag 46 år. Då passar maken Simon Sköld på att skicka en kärleksfull hälsning till sin partner.
”Hjärtat på rätt ställe, envis som få och världens finaste”, skriver han.
Annons

Det var för sex år sedan som Simon Sköld, 33, och Camilla Läckberg, 46, föll för varandra. De gifte sig 2017 och har dotter Polly Läckberg Sköld, 4, tillsammans och Camilla Läckberg har även sonen Charlie Melin från förhållandet med Martin Melin, samt Meja och Willie Eriksson från förhållandet med Micke Eriksson.

Under sommaren har de också fått nycklarna till ett nytt hus. De bor just nu i en lägenhet på Södermalm i Stockholm, och den nya bostaden ligger i Tyresö som ligger strax utanför huvudstaden. I en video på Instagram kan man ser hur Simon Sköld, med viss möda, öppnar dörrarna till huset.

”På måndag rycker hantverkarna in. Renoveringen kommer ta cirka ett år, och ni kommer få följa oss i processen”, utlovade Camilla Läckberg.

Födelsedagsplanerna

I dag, söndag, fyller deckarförfattaren år, något som firas med tårta, bubbel och god mat.

Annons

”Tänk om jag haft tillgång till en kristallkula under mina unga, osäkra år. Tänk om jag vetat att jag sakta skulle växa i mitt skinn. Leva mitt bästa liv. Som 40 plus. Och lyckokurvan fortsätter uppåt”, skriver Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram.

Hon visar också upp en flamingotårta som hon fått av en kompis.

”Mycket mysig lunch med la famiglia nu. Pensionärerna fick dock hålla sig borta, av säkerhetsskäl”, skriver hon.

Grattishälsningarna ramlar naturligtvis in från vänner och bekanta.

”Grattis min vän! Älskar den bilden. Älskar dig”, skriver hela kändis-Sveriges kompis Micael Bindefeldt.

”Grattis & Hurra för dig bästa! Må du fortsätta leva i lycka länge länge”, skriver Alexandra Pascalidou, och på sin Instagram story uppmanar ex-maken Martin Melin sina följare att gratulera Camilla Läckberg.

Annons

Simon Sköld fina ord

”Också säger vi grattis till Camilla Läckberg som också fyller år i dag. In och gratta henne”, skriver han till en bild på Frank Sinatra som står under ett valv med texten: ”Skilj dig från dina kära med värdighet”.

Simon Sköld vill inte vara sämre, och har lagt upp en fin kärlekshyllning till sin älskade.

”Idag är de födelsedag, min fru fyller 46 år. Hjärtat på rätt ställe, envis som få och världens finaste. Älskar dig mitt hjärta. Idag blir de firande och hoppas du får en fantastisk födelsedag” skriver han i ett inlägg strösslat med röda hjärtan.

Camilla Läckberg svarar själv med fem röda hjärta.

Också det inlägget fylls av grattishälsningar, bland annat från den tidigare fotbollsspelare Christian ”Chippen” Wilhelmsson som skriver: ”Grattis!”

Det ser alltså ut att bli en bra födelsedag för deckardrottningar. Hänt säger grattis!

Läs mer:

Annons