Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Sissela Kyle om att leva som särbo med kärleken: ”Vill vara ifred”

16 mar, 2023 
Sissela Kyle och Per Naroskin.
Sissela Kyle är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och komiker.
För 18 år sedan träffade hon kärleken i psykologen Per Naroskin – men trots att de blev upp över öronen förtjusta i varandra tog de beslutet att inte bo ihop.
– Vi är som vi är, har Sissela sagt till Femina om valet att leva som särbo.
Annons
5 saker du vill veta om Sissela KyleBrand logo
5 saker du vill veta om Sissela Kyle

Hyllade skådespelaren, komikern och teaterchefen Sissela Kyle är en kvinna med många strängar på sin lyra. Under åren har hon flitigt synts i humorshowen Parlamentet, såväl som på teaterscenen och i olika filmer och tv-program. Säkert har det inte heller undgått någon att hon också har lett otaliga galor.

Senast medverkade Sissela i julkalendern 2022, Kronprinsen som försvann, och är även aktuell med filmen Ett sista race som förväntas ha premiär den 25 december 2023.

Annons

Sissela Kyle lever som särbo med kärleken Per Naroskin

Sissela Kyle har ofta synts till på röda mattan ihop med sina barn, Hjalmar Kyle och Martina Kyle – från skådespelarens tidigare äktenskap med exmaken Mårten Eriksson.

Sissela Kyle familj och barn

Men Sisselas nuvarande partner har aldrig bott under samma tak som familjen Kyle. Komikern träffade kärleken, psykologen Per Naroskin, på en fest för 18 år sedan. Då inleddes det första kapitlet på vad som skulle komma att bli deras kärlekshistoria. Men att bygga bo ihop var aldrig på tapeten!

Annons

Istället tog paret ett medvetet beslut att inte bo tillsammans. Den sortens familjeliv hade de båda redan haft med sina expartners, och dessutom var både Sissela och Per lika måna om sin egentid som att umgås med varandra.

Sissela Kyle och partnern Per Naroskin

– Vi har så roligt när vi ses, vi berikar varandras liv. Det är bara fem minuter mellan oss så det är enkelt att träffas när man plötsligt längtar eller behöver det, har Sissela tidigare berättat för Femina i en intervju.

– Men det är också helt okej att säga att man vill vara ifred en kväll. Jag och Per träffades så sent i livet så det är ingen som försöker göra om den andre. Vi är som vi är.

Annons

Sissela Kyle blev svårt sjuk i corona

Även om Sissela Kyles karriär kan te sig spikrak och hennes kärleksliv blomstra, så har vägen dock inte varit helt fri från törnar.

Skådespelaren var en av otursamma som år 2021:s coronapandemi inte var särskilt skonsam mot. I ett inlägg på Instagram delade Sissela med sig av glädjen från när hon äntligen fick lämna Södersjukhuset (SÖS) efter två veckor av svår sjukdom.

”Jubel! Fri från corona!”, skrev komikern i inlägget där hon hurrar på en solig gata.

I Sisselas kommentarsfält flockades snabbt vännernas oroliga ord.

Annons

”Kära du! Har du varit så dålig. Hur mår du nu då? Stor varm kram!”, skrev exempelvis Jenny Strömstedt, varpå Sissela svarade:

”Helt uselt dålig. Två veckor på SÖS. Proppar i lungan. Allt gräsligt.”

Som tur var kunde skådespelaren som sagt glatt lämna sjukhustiden bakom sig efter de kämpiga veckorna.

Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023Brand logo
Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023
Annons