Sissela Kyle och Per Naroskin.
5 saker du vill veta om Sissela Kyle
1:14

Efter reklamen: 5 saker du vill veta om Sissela Kyle

(1:14)

Slå på ljud

Hyllade skådespelaren, komikern och teaterchefen Sissela Kyle är en kvinna med många strängar på sin lyra. Under åren har hon flitigt synts i humorshowen Parlamentet, såväl som på teaterscenen och i olika filmer och tv-program. Säkert har det inte heller undgått någon att hon också har lett otaliga galor.

Senast medverkade Sissela i julkalendern 2022, Kronprinsen som försvann, och är även aktuell med filmen Ett sista race som förväntas ha premiär den 25 december 2023.

Sissela Kyle film
Foto: Charlotte Brunzell/TT

Sissela Kyle lever som särbo med kärleken Per Naroskin

Sissela Kyle har ofta synts till på röda mattan ihop med sina barn, Hjalmar Kyle och Martina Kyle – från skådespelarens tidigare äktenskap med exmaken Mårten Eriksson.

Sissela Kyle familj och barn
Foto: Krister Larsson/TT

Men Sisselas nuvarande partner har aldrig bott under samma tak som familjen Kyle. Komikern träffade kärleken, psykologen Per Naroskin, på en fest för 18 år sedan. Då inleddes det första kapitlet på vad som skulle komma att bli deras kärlekshistoria. Men att bygga bo ihop var aldrig på tapeten!

Istället tog paret ett medvetet beslut att inte bo tillsammans. Den sortens familjeliv hade de båda redan haft med sina expartners, och dessutom var både Sissela och Per lika måna om sin egentid som att umgås med varandra.

Sissela Kyle och partnern Per Naroskin
Foto: Karin Törnblom/TT

– Vi har så roligt när vi ses, vi berikar varandras liv. Det är bara fem minuter mellan oss så det är enkelt att träffas när man plötsligt längtar eller behöver det, har Sissela tidigare berättat för Femina i en intervju.

– Men det är också helt okej att säga att man vill vara ifred en kväll. Jag och Per träffades så sent i livet så det är ingen som försöker göra om den andre. Vi är som vi är.

Sissela Kyle blev svårt sjuk i corona

Även om Sissela Kyles karriär kan te sig spikrak och hennes kärleksliv blomstra, så har vägen dock inte varit helt fri från törnar.

Skådespelaren var en av otursamma som år 2021:s coronapandemi inte var särskilt skonsam mot. I ett inlägg på Instagram delade Sissela med sig av glädjen från när hon äntligen fick lämna Södersjukhuset (SÖS) efter två veckor av svår sjukdom.

”Jubel! Fri från corona!”, skrev komikern i inlägget där hon hurrar på en solig gata.

I Sisselas kommentarsfält flockades snabbt vännernas oroliga ord.

”Kära du! Har du varit så dålig. Hur mår du nu då? Stor varm kram!”, skrev exempelvis Jenny Strömstedt, varpå Sissela svarade:

”Helt uselt dålig. Två veckor på SÖS. Proppar i lungan. Allt gräsligt.”

Som tur var kunde skådespelaren som sagt glatt lämna sjukhustiden bakom sig efter de kämpiga veckorna.

Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023
0:58

Efter reklamen: Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023

(0:58)

Slå på ljud
Mest läst