Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sofia ”PT-Fia” Ståhl om distansförhållandet med Tareq Taylor

21 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
pt-fia-och-tareq-taylor-distansförhållande-2022
En bor i Malmö, den andra i Stockholm.
Nu berättar Sofia ”PT-Fia” Ståhl om hur hon och tv-kocken Tareq Taylor får distansförhållandet att fungera.
Annons
Tareq Taylor om tårar, romantik och oätlig matBrand logo
Tareq Taylor om tårar, romantik och oätlig mat

I december avslöjade nöjessajten Hänt.se att folkkära tv-profilen tillika kocken Tareq Taylor, 52, och Feminas träningsprofil Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 34, var ett par. Och fram tills i början av april i år valde paret att varken dementera eller bekräfta uppgifterna. Men så kom då de första orden, och det var Tareq Taylor själv som tog bladet från munnen då han öppnade upp i en intervju med Aftonbladet.

– Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär, sa tv-kocken i intervjun, och berättade samtidigt att det bästa med Sofa är hur hon bejakar glädjeämnen i livet och att hon sprider så mycket av det.

– Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, fortsatte Tareq Taylor.

Annons

I en annan intervju med Aftonbladet berättar han även sin syn på att det skiljer 19 år mellan honom och Sofia.

– Det är ingenting som vi tänker på. Antingen så funkar det eller så funkar det inte. Åldern spelar ingen roll, säger han om åldersskillnaden.

Sofia Ståhl och Tareq Taylors distansförhållande

Sofia Ståhl bor i Stockholm tillsammans med snart fyraåriga dottern Edith och Tareq Taylor i Malmö, vilket är dryga 60 mil isär från varandra. På sina sociala medier bjöd Sofia Ståhl nyligen på frågestund, där människor fick fråga vad de ville.

”Vill gärna höra dina tankar om distansförhållande och hur ni hanterar det!”, undrar en nyfiken följare.

I flera månader bubblade ryktet om att Tareq Taylor hittat kärleken på nytt efter skilsmässan – i Feminas hälsoprofil Sofia ”PT-Fia” Ståhl. I samband med releasefesten för sitt nya vin valde tv-kocken att gå ut och bekräfta relationen med Sofia.

”Våga prata om allt – även det obekväma”

Sofia Ståhl svarar:

”Kommunikation och tillit.”

”Att våga prata om allt, även om det obekväma och bjuda in varandra i känslor och perspektiv. Att vara lösningsorienterad och kreativ i hur och var man ses nästa gång. Vi planerar långt i förväg och har flexibla jobb som hjälper till. Facetime, röstmeddelanden och samtal pågår non stop vilket gör att vi ständigt är närvarande och nära även när vi är geografiskt isär. Också viktigt att göra kul saker ihop, exempelvis dejter på distans och digitalt”, svarar Sofia ”PT-Fia” Ståhl på sin Instagram-story.

Efter månader av hemlighetsmakeri valde Tareq Taylor och PT-Fia att till slut öppna upp om sin relation.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Foto: TT/Instagram

Annons