Sofia Wistam, Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

TT, Instagram
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

(0:47)

Slå på ljud

I våras avslöjade Pernilla Wahlgren de lyckliga nyheterna att hon funnit kärleken i säljaren och modellen Christian Bauer. Nu berättar Sofia Wistam om första mötet med vännens kärlek i podcasten Wahlgren & Wistam.

Benjamin Ingrosso om dejtinglivet: ”Blir nervös”

Pernilla Wahlgrens kärlek Christian Bauer

Christian Bauer som tidigare introducerats för familjen Wahlgren Ingrosso firade även midsommar tillsammans med nya flickvännens familj. Och under sommaren har parets synts på en romantisk resa i Spanien.

”Han som får mitt hjärta att slå snabbare. Han som ger mig lugn & får mig att känna mig tryggare än nånsin förr. Han som ger mig så mycket kärlek att jag knappt kan hantera det. Han som får mig att känna konstant lyckorus!” skrev Pernilla på Instagram under resan.

Efter att paret nu kommit hem från kärleksresan i Marbella har Christian också blivit introducerad för vänskapskretsen.

Pernilla Wahlgrens allra första bilder på Instagram – så såg de ut

Sofia Wistam om Christian Bauer

– Igår hände det, Sofia fick träffa en person som hon aldrig träffat förut men pratat om väldigt mycket, berättar Pernilla i deras podcast Wahlgren & Wistam.

Det var under en sommarfest hos Michael Bindefelt som nya kärleken blev introducerad till Sofia Wistam.

– Det är som ett omvänt starstruck, jag blev starstruck över att träffa Christian Bauer. Som till och med har fått så många frågor om hur han är och verkar vara och då har jag sagt att han verkar trevlig och Pernilla är kär och lycklig vilket är det viktigaste för mig. Men igår fick jag ju äntligen träffa honom, säger Sofia innan hon fortsätter:

– Ni kom tuffandes i någon stor glassig båt som Christian la till så duktigt och bra, och mitt betyg baserat på att ha växlat kanske tio meningar med honom är att han verkar grym, jag säger bara grattis!

– Han ser så glad och trygg ut, det är det jag gillar, det finns något grundat i honom som jag älskar, svarar Pernilla.

Kvinnans totala förvandling – visar nya utseendet efter skilsmässan

Likheterna mellan varandras partners

Sofia Wistam berättade sedan om likheterna hon ser i Christian med sin egen man Magnus. Och de båda instämde om deras partners likheter.

–Båda är positiva, glada och lugna killar. De älskar träning, äter nyttigt och gillar att ta ett gott glas vin och unna sig. Båda är ju också skärgårdskillar, berättar Pernilla.

–Akta så jag inte tar fel! svarar Sofia skämtsamt.

Foto: TT, Instagram

Mest läst