Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Solsidan är tillbaka i höst – se trailern till säsong 7 här

13 okt, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/TV4
Snart är det dags för den sjunde säsongen av TV4-succén Solsidan. Här kan du spana in trailern som skvallrar om vad som komma skall!
Annons
TV: Se bilderna från nya säsongen av SolsidanBrand logo
TV: Se bilderna från nya säsongen av Solsidan

Uh lala snart är Fredde, Mickan, Ove och gänget tillbaka i rutan för snart har Solsidan säsong 7 premiär.

”I nya säsongen av Solsidan har vi för första gången tillsammans med ensemblen stakat ut en ny säsong och hittat minst sagt spännande utmaningar för våra karaktärer. Efter drygt tio års filmande har vi skådespelare lärt känna karaktärerna, och för varje år försökt fördjupa dem. Senaste året har varit omvälvande och detta har nog påverkat våra historier mer än vi trodde från början”, berättade Felix Herngren i ett pressmeddelande när nyheten om den sjunde säsongen annonserades.

Annons

Så blir Solsidan säsong 7 – och då har den premiär

Under hösten kommer vi få följa familjerna i Saltis när de konfronteras med sina livskriser och livsstilsförändringar.

Alex (som spelas av Felix Herngren) och Anna (Mia Skäringer) står inför (ännu) en skilsmässa som leder Alex in i det digitala dejtandets värld. Swipe, swipe. Samtidigt får Anna se sitt namn i skvallerpressen efter en påstådd flört med en kändiskollega.

Mickan (Josephine Bornebusch) fyller 40 och blir plötsligt en influencer. Fredde (Johan Rheborg) söker svar på vad som gör honom lycklig och under resans gång lyckas han återförenas med sin bakgrund inom synthrörelsen.

Annons
I den nya säsongen finns det även plats för en rad gästspel från bland andra Carolina Gynning, Fredrik Hallgren och Louise Norddahl.

Ove (Henrik Dorsin) konfronteras till sist med sin egen snålhet och hans nyfunna generositet oroar Anette (Malin Cederbladh).

I trailern får vi också se hur Anna spelar en ”kentaurpolis” i en grön dräkt framför green screen. Och vi får även se Mello-stjärnan Tousin ”Tusse” Chiza gör ett roligt litet inhopp i trailern.

Den 17 oktober återförenas tittarna med gänget från Solsidan på TV4 & C More.

Se trailern till Solsidan säsong 7 här

TV: 6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsinBrand logo
TV: 6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsin
Annons