Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Spana in Tyra Banks son Yorks supergulliga rap-video om sallad

14 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
SPANA IN TYRA BANKS SON YORKS SUPERGULLIGA RAP-VIDEO OM SALLAD
I en ny liten video på sociala medier sjunger Tyra Banks lille son York ut om en tallrik med sallad, och det är mer än supergulligt!
Annons
Kändisar som vi trodde var från USA – men som inte är detBrand logo
Kändisar som vi trodde var från USA – men som inte är det

I början av nollnoll-talet var den svenska tv-tablån ingenting utan supermodellen Tyra Banks succé- och tävlingsprogram America's Next Top Model. Ett program som fortfarande rullar på i andra länder – i nya tappningar.

AMERICA'S NEXT TOP MODEL LADES NER 2015

Men efter det att det amerikanska programmet, med Tyra Banks som programledare, slocknade i rutan 2015 har många saknat hennes uppenbarelse i Sverige. I Staterna är hon fortsatt aktuell som programledare för Dancing with the Stars och hon dyker även upp i diverse talkshows, podcasts och tv-sammanhang.

Tyra Banks son Yorks supersöta rap om wraps

Men tack och lov för sociala medier! Nu visar Sports Illustrated-modellen nämligen upp en glimt av hennes vardag på Instagram. Dock är det inte Tyra själv som står i fokus, utan hennes fyraåriga lille son York.

”Bacon och ost och paprika på sallad. Maten smakar mycket bättre när du sjunger tillsammans med familjen... Vad tycker ni om denna wrap allesammans?”, skriver hon samtidigt som hon lägger upp en video på sin tallrik där man hör sonens ljuva stämma i bakgrunden.

Annons

Lille sonen York klämmer till med sin pipa i en trallvänlig trudelutt: ”Bacon och ost och paprika på sallad”, samtidigt som mamma Tyra Banks hurrar på honom.

– Den där södern-dialekten också, jag gillar den, stämmer Banks in samtidigt som sonen trallar vidare.

Lyssna på den trallvänliga lilla (!) dängan här! (Varning – fastnar på hjärnan)

LÄS MER:

Annons