Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Stefan Holms kärlekslycka efter skilsmässan – oväntade valet

31 jan, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Stefan Holm och Jessica Eriksson.
Stefan Holm är kär och lycklig med fästmön Jessica Eriksson – men de två har ett oväntat gemensamt intresse.
Paret släpper nu sin första kärleksroman tillsammans, Chateau vid vägens slut.
– Det är klart att kärleken mellan oss inspirerar mest, men också landskapet i Värmland, säger Jessica Eriksson.
Annons
6 svenska idrottslegendarer vi aldrig glömmerBrand logo
6 svenska idrottslegendarer vi aldrig glömmer

Stefan Holm är en av våra mest välkända och framgångsrika friidrottsstjärnor någonsin, med både OS-guld och VM-guld till sitt namn. Nu har den forna höjdhopparen sadlat om till författare – tillsammans med sin fästmö Jessica Eriksson.

Holm var tidigare gift med Anna Lycke, som han har sonen Melwin Lycke Holm med, men sedan mars 2023 är han förlovad med Jessica, som också är hans författarpartner.

– Vi var med i en novelltävling för tre år sedan. Den vann vi. Vi fick blodad tand och sedan har det tagit fart, har Jessica Eriksson berättat för Expressen.

Annons
Stefan Holm och Jessica Eriksson.
Stefan Holm och fästmön Jessica Eriksson förlovade sig 2023.

Paret har tidigare släppt julnovellen Kärlekens likör, men i februari kommer nu deras första bok i romanserien Romantiska äventyr i Värmland. Böckerna är i romance-genren, och utspelar sig i just Värmland, där båda två bor.

– Det är klart att kärleken mellan oss inspirerar mest, men också landskapet i Värmland. Naturen med älven, de mörka skogarna och fälten med dimma, säger Jessica till Leva & Bo.

Stefan Holm vill flytta ihop

Paret är kära och lyckliga, men har än så länge inga planer på att gifta sig, förlovningen till trots. Första prioritet verkar vara att så småningom flytta ihop, i stället för att ha varsitt hem i Karlstad.

Annons

– Det är klart att det förenklar en hel del om vi bor tillsammans, inte minst ekonomiskt. Min son Melwin bor hemma en stund till, men sedan så. Jessica och jag har också väldigt roligt tillsammans. Det är det bästa med alltihop, säger Stefan Holm till Leva & Bo.

Kajsa Bergqvist om karriären och kärlekenBrand logo
Kajsa Bergqvist om karriären och kärleken
Annons