9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till
1:25

Efter reklamen: 9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till

(1:25)

Slå på ljud

Programledaren Stefan Odelberg har blivit varmt uppmärksammad sedan sin debut i Bingolotto, 2020. Året därpå träffade han dessutom kärleken i 13 år yngre relationsexperten Petra Johansson. Nu delar Stefan med sig av knepet som sätter lite extra guldkant på förhållandet.

Flickvännen Therese fina stöd till Casper Janebrink – nya bilderna visar

Stefan Odelbergs kärleksknep

I ett inlägg på Instagram delar Stefan med sig av sin vardag med flickvännen Petra och vad de gör för att få lite extra kvalitétstid med varandra – nämligen att resa. Paret åkte förra året på en kärleksresa till Frankrike och i vintras besökte dem även paradisdestinationen Maldiverna. Nyligen åkte paret till Lissabon i Portugal, vilket Stefan delade med sig av på sociala medier. Han avslöjar att han och Petra har en överenskommelse där gör tid för att resa med varandra, flera gånger under året.

”Portugal, Lissabon en ny plats för oss båda. Så sjukt kul att vi håller oss till vårt löfte vi påbörjade i år. Att lägga in flera sjok med lediga dagar random under hela året och sedan tacka nej till allt de dagarna för att när man kommer fram i kalendern åka eller göra något. Det känns fritt, härligt och man vänjer sig vid att kunna tacka nej, å vad mycket roligare det är att tacka ja också varje gång. Ser fram emot resten av året och alla år framåt.” skriver Stefan Odelberg på Instagram.

Vill inte gifta sig

Tidigare berättade Stefan även om parets framtidsplaner och att de blivit sambos snabbt inpå i relationen. Men också att de inte kommer gifta sig. De tror nämligen inte på konceptet, berättade han.

– Frieri kommer det faktiskt inte att bli. För oss är det inte är en grej alls, vi känner inte våra commitment genom ett frieri. Vi är båda överens om det. Vi väljer varandra på så många andra olika sätt hela tiden, berättade Stefan för Expressen och menade på att giftermål är något samhället anser man borde göra.

Niklas Strömstedt om varför han bara dejtat kända kvinnor

– Vi tror inte på det här med frieri, man kan ha ritualer och andra roliga saker man gör, men just det där med frieri... för min del, jag tror inte på allt det. Frieri är på något sätt att blidka ett samhälle, det samhället vill att man ska göra. Man ska flytta ihop, sedan ska man fria, sedan ska man gifta sig och skaffa barn. Vi tror inte på den uppdaterade strukturen som är påhittad för att man på något sätt ska uppvisa en fasad.