Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Stings fina kärlekshistoria med hustrun Trudie – 30 år som gifta

04 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Artisten Sting och filmproducenten Trudie Styler har tre årtionden av lyckligt äktenskap bakom sig, och varit ihop i 40 år.
Att det skulle bli dem två var självklart för Sting från dag ett.
— Det kändes som att vi hade känt varandra för alltid, har artisten sagt.
Annons
5 tips på romantiska sätt att fira Alla hjärtans dagBrand logo
5 tips på romantiska sätt att fira Alla hjärtans dag

”Ögonblicket jag lade ögonen på henne, så visste jag bara vem hon var med en gång. Det kändes som att vi hade känt varandra för alltid.”

Så beskriver forna The Police-sångaren Sting ögonblicket han först såg filmproducenten Trudie Styler på 1980-talet i boken What makes a marriage last. I år firar paret 30 år som gifta, och är en av underhållningsvärldens mest stabila kärlekspar.

Paret 1985.

Men även om Sting var säker på att han hade hittat rätt med en gång, så var det inte helt utan problem för någon av dem – de var inte beredda på att plötsligt leva med varandra.

Annons

”De var svårt i början, för det fanns inte i några av våra planer att träffa någon ny som skulle ändra vägen i våra liv”, berättar Sting i boken.

Viktigt att vara vänner

Efter att Sting och Trudie träffats 1982 skulle det dröja 10 år innan de gifte sig också. Paret fick sitt första gemensamma barn Mickey Sumner 1984, och har efter det fått tre barn till, där den yngsta är född 1995. Sting har två barn från sitt första äktenskap med Frances Tomelty, där sonen Joe Sumner föddes 1976 och dottern Fuschsia Sumner kom till världen samma år som Sting träffade sin nya kärlek.

Trudie och Sting 1997.

Sting och Trudie har hyllats och beundrats för sin stadiga relation, och många har undrat över deras framgångskoncept. Förutom det omskrivna tantrasessionerna – som Trudie gått ut och dementerat i efterhand – så menar paret att deras framgångskoncept ligger i att de är varandras bästa vänner, samtidigt som de har skilda intressen.

Annons

– Vi är vänner också. Vi älskar varandra, men vi tycker faktiskt om varandra – och det finns en viktig distinktion där. Kärlek är passion och allt det där, men att verkligen tycka om någon och njuta av personens sällskap är något lite annorlunda, och det håller längre. Man kan ha båda, och jag tror det är viktigt. Var gift med din bästa vän, har Sting sagt till People.

Stings barnbarn

Paret är måna om att tillbringa tid ifrån varandra också, något som stärker relationen. Medan Sting regelbundet åker på turné, så tar Trudies arbete som filmproducent henne också till olika platser.

I år firar paret 40 år tillsammans och 30 som gifta.

Idag är Sting inte bara pappa till sex barn – han och Trudie har också sju barnbarn.

– Jag blev pappa av misstag sex gånger – så smart är jag. Men det var det bästa misstagen i mitt liv för de är otroliga människor. Jag kan inte ta åt mig äran för det, men det är de, och de har också skapat sju barnbarn vid det här laget och det är också underbart.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons