Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Superfrukten som Victoria Beckham äter varje dag – för sin hy

28 feb, 2021 
Victoria Beckhams skönhetsmärke Victoria Beckham Beauty har verkligen slagit sig in på marknaden, och hyllas av influencers för sina lyxiga och bra produkter.
Men för att vara sitt vackraste jag använder Beckham inte bara sitt eget smink – hon har också ett favoritlivsmedel som hon äter varje dag för att hålla hyn ung.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Victoria Beckham, 46, brinner för smink och hudvård. Med sitt skönhetsmärke Victoria Beckham Beauty har profilen slagit ner på sminkmarknaden som en bomb de senaste åren. Hennes produkter är dyra och lyxiga, men hyllas också av skönhetsinfluencers för sin kvalitet och hur genomtänkta de är. Nu senast har hon släppt läpprodukterna Posh lipsticks, som är veganska och bara innehåller naturliga råvaror.

Att ha bra ingredienser är viktigt för Beckham, speciellt eftersom hennes 9-åriga dotter också tycker om att leka med mammans smink.

– Jag ville verkligen veta vad innehållet var i produkterna som jag använder och som min dotter använder, säger hon till Harper's bazaar.

Victoria Beckhams knep – äter superfrukten varje dag

Samtidigt kan smink och hudvård bara göra en del – Victoria Beckham vet att det är viktigt att ta hand om sig på insidan också för att huden ska vara så vacker som möjligt.

Hon har nämligen tidigare berättat att hon läst om vikten av att få i sig rätt mängd fett för att huden ska få maximalt med glow – och därför börjat äta tre till fyra avokados om dagen.

Annons

Avokados är verkligen en superfrukt (ja, det är faktiskt en frukt) full av hälsosamma fetter och mängder av vitaminer om mineraler som kroppen behöver. Dessutom är det både gott och mättande, och funkar bra både på mackor, i sallader eller bara som det är med lite örtsalt.

– Jag kommer inte släppa produkter som hävdar att de kommer ta bort rynkor, för det är skitsnack. Jag tycker vi ska hylla vilka vi ör, och vara den bästa, mest kraftfulla versionen av oss själva, sa Victoria Beckham när hon lanserade sitt märke 2019.

Annons