helena-christiansen-son-mingus-idag-1
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits
0:51

Efter reklamen: Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits

(0:51)

Slå på ljud

Danska supermodellen Helena Christensen, 53, fick sitt genombrott 1989 då hon medverkade i Chris Isaaks video till låten Wicked Game. Efter detta öppnade sig portarna till modellyrket och hon började modella för bland andra stora modehus så som Chanel, Versace, Prada, Hermes och Valentino. Hon var även en av de allra första änglarna på Victoria's Secrets nu mer nedlagda shower.

Svenska kändisarna som väljer bort skönhetsingrepp

Helena Christensens ord till sonen Mingus

På det privata planet har Helena Christensen haft flera uppmärksammade förhållanden, varav ett med jämnåriga The Walking Dead-skådisen Norman Reedus, 53. Paret fick en son innan uppbrottet 2003 – och det är han som nu visat att modellandet har gått i arv. I en kampanj har Helena Christensen tidigare talat ut om vad som förvånat hennes mest med moderskapet.

– Jag skulle inte säga att det förvånade mig, men överlag vilken galet vacker resa det har varit. Och hur mycket du har lärt mig, jämfört med vad jag upplever att jag har lärt dig, säger Helena Christensen till sonen i klippet och tillägger:

– Man får ett helt annat perspektiv på livet.

Här är Helena Christensens son idag

Kändissonen Mingus Lucien Reedus är nu 22 år gammal, och nu poserar mor och son tillsammans framför kameran under en photoshoot på New Yorks gator. Mamma Helena Christensen iklädd en orange power suit och sonen i en blå läderklädsel. Bilderna avslöjar dock inte vad de poserar för, men det går att slå fast att ekipaget är lika som bär.

Första bilden på Casper Janebrink med flickvännen Therese – visar upp gravidmagen

Mingus Lucien Reedus och mamma på photoshoot

Powerpose på New Yorks gator

Foto: TT/Instagram

Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
1:08

Efter reklamen: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

(1:08)

Slå på ljud
Mest läst