Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Supermodellen Helena Christensen och sonen Mingus jobbar tillsammans

15 sep, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
helena-christiansen-son-mingus-idag-1
Nu är kändissonen, avkomman till Helena Christensen och Hollywoodskådisen Norman Reedus, 22 år gammal. Och såklart går han i sin supermodell till mammas fotspår!
Annons
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfitsBrand logo
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
Annons

Danska supermodellen Helena Christensen, 53, fick sitt genombrott 1989 då hon medverkade i Chris Isaaks video till låten Wicked Game. Efter detta öppnade sig portarna till modellyrket och hon började modella för bland andra stora modehus så som Chanel, Versace, Prada, Hermes och Valentino. Hon var även en av de allra första änglarna på Victoria's Secrets nu mer nedlagda shower.

Helena Christensens ord till sonen Mingus

På det privata planet har Helena Christensen haft flera uppmärksammade förhållanden, varav ett med jämnåriga The Walking Dead-skådisen Norman Reedus, 53. Paret fick en son innan uppbrottet 2003 – och det är han som nu visat att modellandet har gått i arv. I en kampanj har Helena Christensen tidigare talat ut om vad som förvånat hennes mest med moderskapet.

– Jag skulle inte säga att det förvånade mig, men överlag vilken galet vacker resa det har varit. Och hur mycket du har lärt mig, jämfört med vad jag upplever att jag har lärt dig, säger Helena Christensen till sonen i klippet och tillägger:

Annons

– Man får ett helt annat perspektiv på livet.

Här är Helena Christensens son idag

Kändissonen Mingus Lucien Reedus är nu 22 år gammal, och nu poserar mor och son tillsammans framför kameran under en photoshoot på New Yorks gator. Mamma Helena Christensen iklädd en orange power suit och sonen i en blå läderklädsel. Bilderna avslöjar dock inte vad de poserar för, men det går att slå fast att ekipaget är lika som bär.

Mingus Lucien Reedus och mamma på photoshoot

Powerpose på New Yorks gator

Foto: TT/Instagram

Annons