Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Supermodellens hyllade kroppsbeslut – väljer att visa

04 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Supermodellen Ashley Graham har hyllats för sina ställningstaganden för kroppspositivism, och har bland annat poserat med synliga bristningar efter att ha fött barn.
Nu publicerar Graham en bild i ett badkar där hon visar upp håriga armhålor – något som uppskattas av hennes miljontals följare.
"Älskar hur du rockar armhålehåret tjejen", skriver ett fan.
Annons

Videon kunde inte hittas

Supermodellen Ashley Graham, 33, har gjort sig känd världen över som en av världens främsta plus size-modeller, och har både gått på de största modevisningarna och prytt omslagen för de mest framstående magasinen.

Under de senaste åren har Graham gjort allt fler ställningstaganden som kroppspositiv, och har genom att vara en av de få större supermodellerna gjort stor skillnad för sina över elva miljoner följare på Instagram. Ashley Graham har bland annat efter födseln av sin son varit noga med att visa upp sin post-graviditets-kropp, med bristningar på magen. Hon har också flera gånger visat hur hon ammar sin son, både på Instagram och Instagram Story, något som kan vara kontroversiellt i USA.

Ashley Graham visar håriga armhålorna – hyllas av fansen

Nu väljer Ashley Graham att ta ställning för håriga armhålor också, något som är ovanligt för amerikanska supermodeller. När hon fyllde 33 år nyligen publicerade hon ett bildspel från sin mysiga födelsedag med familjen, och avslutade med en naken bild på sig själv i ett badkar, där hon visar upp en hårig armhåla.

Annons

Detaljen i badkarsbilden får många av Grahams följare att reagera positivt.

"Älskar hur du rockar armhålehåret tjejen", skriver en person.

"Armhålorna är min favorit", skriver en annan.

Redan i februari berättade Ashley Graham att hon inte hade rakat sig på flera månader.

– Till alla kvinnor där ute som inte rakade sina armhålor under i stort sett hela graviditeten eller åtminstone på slutet, jag har inte rakat mig sen mitt senaste offentliga framträdande vilket var Jimmy Fallon i december 2019, sa Ashley Graham på Instagram Story i februari.

Annons