Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

05 aug, 2021 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen, Sanna Lundell och Mikael Persbrandt. Här är exempel på kändispar som hittat tillbaka till varandra efter en tid isär.
Annons
7 oväntade kändispar genom tidernaBrand logo
7 oväntade kändispar genom tiderna

Bara för att man lever i rampljuset ter sig inte kärlekslivet annorlunda. Tvärtom. Kändisar är precis som många av oss, de blir ihop, gör slut och blir tillsammans igen.

Och att återförenas efter en tid ifrån varandra behöver nödvändigtvis inte vara något negativt, tvärtom verkar kärleken många gånger bli starkare. Nedan listar vi exempel kändisar som har hittat tillbaka till varandra och åter blivit ett par!

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Ett par som varit tillsammans, gjort slut och åter blivit ett par – flera gånger om är Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. De har varit tillsammans i många år, och relationen, som alltså varit både på och av under årens lopp, har inte alltid varit enkel.

Annons

Så sent som i februari i år meddelade Bianca att hon och Phillipe valt att gå skilda vägar, för att redan i april meddela att de hittat tillbaka till varandra och åter är ett par.

Carolina Gynning och Viktor Philipson

Carolina Gynning och Viktor Philipson

De nyblivna föräldrarna Carolina Gynning och Viktor Philipson träffades via en gemensam vän, och i tidigare intervjuer har de berättat att det slog gnistor mellan dem redan första kvällen. Relationen har däremot inte alltid varit en dans på rosor. Sommaren 2020 meddelade paret nämligen att de valt att gå skilda vägar, men efter drygt två månader ifrån varandra bekräftade de att de åter var ett par. I juni 2021, ett år efter det plötsliga uppbrottet, välkomnade Carolina och Viktor sitt första gemensamma barn.

Annons

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Medieprofilen Sanna Lundell och skådespelaren Mikael Persbrandt gjorde slut efter nio år tillsammans. "Den där kärleksrelationen som låg i spillror, krossad efter 2014 års slutgiltiga förgörande stormvindar hade tagit slut och jag klev in i 2015 som singel", berättade Sanna Lundell när hon medverkade i Vinter i P1. Paret hittade dock tillbaka till varandra igen och är nu åter tillsammans. I en intervju med tidningen Mama har Sanna sagt att de ”kämpar som djur” för att få förhållandet att hålla.

Annons

Karin Adelsköld och Anders Nilson

Karin Adelsköld och Anders Nilson

I november 2017 berättade komikern Karin Adelsköld att hon hittat kärleken i it-chefen Anders Nilson. Efter två och ett halvt år kom dock beskedet att paret valt att gå skilda vägar. ”Båda har ju tampats med olika stadier av utmattningssyndrom den senaste tiden och vi har verkligen kämpat för att stötta varandra i det. Men till sist blev det för svårt. Vi kom fram till att vi måste se till att bli friska och hela var för sig, innan vi kan bygga vidare på en relation”, sa Karin Adelsköld i en intervju med Aftonbladet.

Uppbrottet varade i knappt två år, innan Karin och Anders i augusti 2020 meddelade att de åter var ett par.

Foto: TT

Annons