Nyförlovade par 2021
0:58

Efter reklamen: 6 kändisar med annorlunda förlovningsringar

(0:58)

Slå på ljud

Vissa dejtar flera år innan ringen sitter på fingret och för andra går det desto snabbare. Under året har vi fått ta del av sprudlande förlovningsbilder från flera kända par. Så trots ett till synes ovisst år, ser 2021 ut att landa i ett riktigt kärleksår. Vi har listat 8 kändisar som förlovat sig under 2021.

Margaux Dietz & Seán Canning

Är det rätt så är det lätt! Bara en månad efter att paret gått ut offentligt med sin kärlek så friade Seán till Margaux. Frieriet ägde rum på en snötäckt takterrass tillhörande parets nyinköpta lägenhet och trots kyla var de endast klädda i handdukar. Nu stundar ett bröllop och paret delar gladeligen med sig av bröllopsplaneringen som verkar landa i Kroatien.

Svenska fotbollsspelarnas kärlek – här är fruarna och flickvännerna

Joel Kinnaman & Kelly Gale

Joel Kinnaman & Kelly Gale

I början av 2019 pekades modellen Kelly Gale ut som Joels nya kärlek. Kelly älskar solnedgångar och Joel ville fria till henne på den perfekta platsen. Joel tog med flickvännen ut på en hike på Hawaii upp till toppen av ett berg. Tillsammans satte de sig för att meditera och när Kelly slog upp ögonen stod Joel på knä. ”Hon sade nej, skoja bara” skrev Joel skämtsamt på sitt Instagramkonto.

När paret lyckligt nyförlovade vandrade ned för berget igen väntade två poliser på dem. Paret hade nämligen inkräktat på privat egendom. Om Joel och Kelly lyckades prata sig ur situationen är oklart, men vi kan hoppas att de liksom vi charmades av frieriet.

Jessica Wahlgren & Magnus Norman

Kärleken sprudlar mellan Pernilla Wahlgrens före detta svägerska Jessica Wahlgren och tidigare tennisproffset Magnus Norman. I början av 2020 avslöjades deras romans och ett år senare köpte paret ett hus tillsammans i Täby. Via Instagram delade Jessica parets förlovningslycka med en lång kärleksförklaring signerad ”Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!”.

Paris Hilton & Carter Reum

PARIS HILTON & CARTER REUM

Varför inte slå ihop två stora firanden? I samband med Paris Hiltons 40-årsdag som firades på en tropisk paradisö slog hon även till på en förlovning för fjärde gången. Efter att paret varit tillsammans i två år gick Cartner ner på knä längst med en soliga strandlinjen när paret var på väg till en restaurang för att äta middag.

Shailene Wood & Aaron Rodgers

SHAILENE WOOD & AARON RODGERS

Skådespelaren Shailene Wood bekräftade i en talkshow att hon och NFL-spelaren Aaron Rodgers är ett par. Sedan dröjde det inte länge innan den amerikanska fotbollsspelaren Aaron tackade sin ”fästmö” under en gala i början av 2021 och förlovningen var ett faktum.

Bella Thorne & Benjamin Mascolo

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Italienska artisten Benjamin Mascolo och skådespelaren Bella Thorne har varit ett par sedan 2019. I mars 2021 visade paret glatt upp sina ringar på Instagram med texten ”Yay, vi ska gifta oss!”. Förlovningslyckan firade paret både i USA och Italien. Var och när paret ska gifta sig är ännu inte känt.

Saknar du singellivet? 5 bra sätt att hantera det utan att separera

Ricki Lake & Ross Burningham

Talkshow-stjärnan Ricki Lake förlovade sig tidigare i år med Ross Buringham. Likt många andra stjärnor avslöjades förlovningslyckan via Instagram direkt från Malibu i Kalifornien.

KARL FREDRIK & PETTER KJELLÉN

KARL FREDRIK & PETTER KJELLÉN

Paret lämnade gården Eklaholm på Österlen för en mysig kärlekstripp till Gotland. Lutades mot en stenvägg vid ett idylliskt café förlovade sig paret efter sju år tillsammans. Men det var ett så pass spontant frieri att de inte hade några ringar med sig. Någon dag senare hittade paret ett ställe i Visby där de fick hjälp av en juvelerare. Nu är ringarna på plats och Karl Fredrik och Petter planerar för ett tredagarsbröllop i Italien.

Foto: TT