Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

5 svenska kändisar som gift sig i hemlighet

10 jan, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT, Instagram.
Dolph Lundgren med frun Emma, Mia Skäringer med maken Gabriel Lazar.
De är några av våra mest kända skådespelare, artister och profiler – men sina bröllop ville de hålla borta från allmän åskådan.
Här är fem svenska kändisar som har gift sig i hemlighet!
Annons
Oväntade kändisar som ställt upp i MelodifestivalenBrand logo
Oväntade kändisar som ställt upp i Melodifestivalen

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och hennes Christian Bauer hade planerat att gifta sig utomlands, men valde till slut att ha en intim vigsel i kyrkan hemma på Lidingö i Stockholm. Några dagar efter vigseln avslöjade Pernilla att bröllopet ägt rum, i ett inlägg på Instagram.

Dolph Lundgren och Emma Krokdal

Dolph Lundgren och hans 37 år yngre kärlek Emma Krokdal hade varit tillsammans i flera år när de i juli 2023 valde att gifta sig och bli man och hustru. Det hemliga bröllopet hölls på grekiska ön Mykonos, efter att paret tvingats skjuta upp ceremonin flera gånger, bland annat på grund av Dolph Lundgrens cancersjukdom.

Annons

– Vi valde att fira vår kärlek genom att gifta oss i vår villa i Mykonos med familj och några nära vänner. Efter både covid och en lång resa av medicinska behandlingar har vi varit tvungna att förflytta våra bröllopsplaner flera gånger, har Dolph Lundgren berättat.

Dolph Lundgren och Emma Krokdal.
Dolph Lundgren och frun Emma Krokdal.

Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist

Melodifestivalen-veteranen Mariette Hansson och kärleken Isabelle Grönqvist väntade sitt första barn tillsammans när de också valde att gifta sig hösten 2021.

Annons

”I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…”, skrev Mariette på Instagram.

Paret fick nyligen sitt andra gemensamma barn.

Mia Skäringer Lázár och Gabriel Lázár

Mia Skäringer Lázár har varit gift med maken Gabriel sedan 2015. Paret gifte sig i hemlighet under en ceremoni i den thailändska djungeln, och det var först flera månader senare som äktenskapet blev allmänt känt, när humorskådespelaren bytte efternamn i folkbokföringen.

Rebecca Ferguson och Rory St Clair Gainer

Skådespelaren Rebecca Ferguson är en av Sveriges allra kändaste skådespelare internationellt, och har haft roller i både Mission Impossible: Fallout och Dune. Hon gifte sig med partnern Rory St Clair Gainer i en stuga över julhelgen 2018. Paret håller väldigt låg profil, men har ett gemensamt barn.

Rebecca Ferguson och Rory St Clair Gainer.
Rebecca Ferguson och maken Rory St Clair Gainer.
Annons
Annons