Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

12 svenska kändisar vi hade glömt bort var ihop med varandra

14 dec, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kajsa Bergqvist och Måns Herngren, och Alice Bah Kuhnke och Henrik Johnsson.
Svenska kändisars dejtingdjungel är snårig – många av våra stora stjärnor har dejtat varandra vid ett tillfälle eller annat.
Här är svenska kändisar som vi hade glömt bort var tillsammans, eller till och med gifta, med varandra!
Annons
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

Alice Bah Kuhnke och Henrik Johnsson

Alice Bah Kuhnke och Henrik Johnsson

Miljöpartisten Alice Bah Kuhnke skilde sig från sin make Johannes Bah Kuhnke 2023, efter 20 år tillsammans. Men innan de blev ihop, gifte sig och skaffade barn var Alice faktiskt gift med en annan kändisman – Henrik Johnsson. Henrik, som varit gift med Malin Bayard sedan 2004, och Alice var gifta från 1998 till 2002.

Annons

Lill Lindfors och Brasse Brännström

Lill Lindfors och Brasse Brännström

Lill Lindfors och Fem myror är fler än fyra elefanter-ikonen Brasse Brännström var ett par i 11 år, från 70-talet in på 80-talet. Men även efter att de gjorde slut behöll de en fin vänskapsrelation, fram till Brasses bortgång 2014.

För Femina har Lill Lindfors berättat att hon och Brasse fann varandra precis när hon skulle bryta upp med sin make Peter Wester.

– Brasse kom in som en flodvåg i mitt liv. Jag blev så våldsamt förälskad. Det var ingen stor otrohetsaffär vilket kändes bra. Jag var noga med att Peter och jag skulle klara ut allt mellan oss. Men det var svårt ändå. Det finns inga bra skilsmässor.

Annons

Kajsa Bergqvist och Måns Herngren

Kajsa Bergqvist och Måns Herngren

Regissören Måns Herngren har varit gift flera gånger, och förknippas kanske mest med exfrun Lena Philipsson, som han också har två barn med. Men under fyra år var han också gift med höjdhoppslegendaren Kajsa Bergqvist, något många har glömt bort. Efter skilsmässan 2011 har de båda träffat nya. Måna Herngren är gift med Katalin Y. Bachry sedan 2014, och Kajsa Bergqvist lever med sambon Josefin Holmqvist, som hon fick barn med 2022.

Annons

Pernilla August och Klas Östergren

Pernilla August och Klas Östergren

Pernilla August fick sitt efternamn och två barn från äktenskapet med danska regissören Bille August, men innan dess var Händelser vid vatten-skådespelaren gift med Gentlemen-författaren Klas Östergren i sju år. De gifte sig 1982 och gick skilda vägar 1989.

Anitha Clemence och Martin ”E-Type” Erikson

Anitha Clemence och Martin ”E-Type” Erikson

Innan Anitha Clemence blev känd dejtade hon artisten E-type på 90-talet. Den korta romansen minns hon fortfarande med glädje.

Annons

– Ja, det stämmer att vi var tillsammans ett tag. E-type är en jättesnäll och rar person och vi hade en romans, sa hon till Aftonbladet 2018.

Molly Sandén och Eric Saade

Molly Sandén och Eric Saade

Molly Sandén och Eric Saade blev tillsammans när de var 15 år gamla, innan de var några av landets mest kända artister. 2012 gjorde de slut, och på sociala medier verkar de ha en avslappnat skämtsam relation i dag.

– Det var en lång ungdomskärlek, vi lärde oss båda mycket och jag är glad att vi båda gått vidare, har Eric Saade sagt.

Annons