Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Svenska stjärnorna vars partners håller sig borta från rampljuset

10 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Helen Sjöholm och Micke Leijnegard med sina respektive.
Många av våra svenska stjärnor är ihop med andra offentliga figurer – artister, sportstjärnor eller tv-profiler.
Men det finns också de vars partners håller sig utanför rampljuset.
Här är några av våra folkkära kändisar som lever tillsammans med doldisar!
Annons
Se 4 programledare som blivit kära i varandraBrand logo
Se 4 programledare som blivit kära i varandra

Helen Sjöholm

Sedan 2004 har Helen Sjöholm varit tillsammans med ljudteknikern David Granditsky, efter att de två träffats på en födelsedagsfest för en gemensam vän. Paret gifte sig 2006 och har tre barn tillsammans. Emellanåt syns de tillsammans på röda mattan, men paret brukar inte vara med i tv-program tillsammans eller göra intervjuer ihop.

Helen Sjöholm och David Granditsky.
Helen Sjöholm med maken David Granditsky.

Tommy Körberg

När Tommy Körberg blev tillsammans med sin fru Anne-Charlotte 2007 fick paret motta många pikar angående åldersskillnaden på 21 år. Men paret har motbevisat alla skeptiker, och efter 16 år tillsammans är kärleken lika stark som alltid.

Annons

– Hon har betytt allt. Det är bara kärlek. Hon tog hand om mig när jag i princip låg för döden, har Tommy Körberg sagt.

Medan Tommy Körberg är en av Sveriges mest älskade artister håller sig Anne-Charlotte i kulisserna som Tommys manager.

Tommy Körberg och Anne-Charlotte Körberg.
Tommy Körberg med sin fru Anne-Charlotte på vimmel 2022.

Anne Lundberg

Folkkära programledaren Anne Lundberg har tidigare varit tillsammans med programledaren och komikern Johan Wester, men när hon hittade kärleken på nytt vid 50 var det i en helt okänd man – byggkonsulten Allan Lindfors. Paret gifte sig 2019 och är lyckligt gifta sedan dess. Ibland delar Anne med sig av bilder på maken på Instagram, men för det mesta håller de relationen privat.

Annons

– Det är väldigt härligt att hitta kärleken när man är 50 år. Det är aldrig för sent och man blir lika kär nu som när man var ung, har Anne Lundberg sagt.

Anne Lundberg och maken Allan Lindfors.
Allan Lindfors och Anne Lundberg på galapremiär 2022.

Micke Leijnegard

Mästarnas mästare-programledaren Micke Leijnegard är gift med kärleken Susanna Norell Leijengard, som han också har två barn tillsammans med. Susanna, ofta kallad Sanna, har följt med på några röda mattor-tillställningar genom åren, men annars håller hon sig borta från rampljuset.

– Jag har haft turen att träffa en fantastisk människa och få två barn med henne. Det gör mig lycklig att ha ett stort ansvar och en uppgift. Vara en bra make och förälder till våra killar Igor och Varg. Min fru Sanna och jag trivs så bra ihop.

Annons
Micke Leijnegard med Sanna 2008.
Micke Leijnegard och kärleken Sanna på mingel 2008.

Magnus Hedberg

Lyxfällan-programledaren Magnus Hedberg har varit tillsammans med frun Sophie Hedberg i många år. Paret har tre barn tillsammans, och bor i Stockholm.

Magnus Hedberg och frun Sophie Hedberg.
Magnus Hedberg med frun Sophie 2019.

Christine Meltzer

Christine Meltzer blev hela Sveriges favoritkomiker i början av 2000-talet, när hon tillsammans med David Hellenius och Peter Magnusson slog igenom brett med Hey baberiba. Ungefär lika länge sedan var det hon träffade maken Niclas Lind, som hon har barnen Ida-Lova och Ville tillsammans med.

Annons

– Vi tar aldrig kärleken för givet och vi vill alltid varandras bästa. Jag tror att det är nyckeln till ett framgångsrikt förhållande, har Christine Meltzer sagt.

Niclas Lind syns ibland på röda mattan med sin fru, men jobbar annars bakom kulisserna – han är nämligen agent för flera svenska artister.

Christine Meltzer och Niclas Lind.
Christine Meltzer med maken Niclas Lind på vimmel.
Annons
Annons