Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Kändisparen som väljer att vara särbos

04 jan, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Sissela Kyle och Carolina Gynning med sina särbos.
Bara för att man är ihop behöver man inte leva tillsammans – livet som särbo kan vara den perfekta lösningen!
Här är kändisparen som av olika anledningar valt att leva som särbos.
Annons
Kändispar som är eller har varit särbosBrand logo
Kändispar som är eller har varit särbos

Sissela Kyle och Per Naroskin

Sissela Kyle och Per Naroskin.
Sissela Kyle och Per Naroskin.

Folkkära skådespelaren Sissela Kyle är tillsammans med psykoterapeuten Per Naroskin, och de två lever som särbos. Att de träffades efter sina respektive skilsmässor gjorde att de hade vant sig vid att leva ensamma med sina barn, men bara för att de har varsin lägenhet betyder det inte att de ses sällan.

Annons

– Vi har så roligt när vi ses, vi berikar varandras liv. Det är bara fem minuter mellan oss så det är enkelt att träffas när man plötsligt längtar eller behöver det. Men det är också helt okej att säga att man vill vara ifred en kväll. Jag och Per träffades så sent i livet så det är ingen som försöker göra om den andre. Vi är som vi är, har hon sagt till Femina.

Richard och Marie Herrey

Richard och Marie Herrey.
Richard och Marie Herrey tillsammans i ishotellet.

Eurovision-vinnaren Richard Herrey har varit gift med sin fru Marie i 35 år. När hon fick jobbet som vd för ishotellet i Jukkasjärvi blev de två särbos.

Annons

– Vi har alltid gett varandra utrymme att förverkliga alla idéer och drömmar. När någon av oss får ett spännande förslag så stöttar vi varandra, har Richard Herrey berättat.

Jill Johnson och Mattias Elg

Jill Johnson och Mattias Elg.
Jill Johnson och kärleken Mattias Elg.

Jill Johnson och kärleken Mattias Elg är förlovade, men lever som särbos då de har barn på olika orter. Jills barn bor i Borås, medan Mattias har barn i Östersund. Paret har dock valt att bygga ett gemensamt hus i fjällen.

”Vi har ju bott och bor på flera ställen, med barn i norr och söder, men snart landar vi i det bästa av två världar. Inte bara i Skåneland, utan även i vackra Jämtland”, skrev Jill Johnson på Instagram.

Annons

Carolina Gynning och Viktor Philipson

Carolina Gynning och Viktor Philipson.
Viktor Philipson och Carolina Gynning.

Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipson har ett barn tillsammans, men lever ändå i varsitt hem. Efter att ha levt tillsammans med exmaken vill Gynning nu ha ett annat upplägg i sin nya relation, och hon har inga planer på förändring.

– Vi kommer vara det för alltid tror jag. Vi gillar det, vi älskar det. Man vill ha sitt egna liv och sedan ses man och har kul. Det är faktiskt ett vinnande koncept för att det ska hålla.

Annons