Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tareq Taylor om åldersskillnaden med Sofia ”PT-Fia” Ståhl

06 apr, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Tareq Taylor om åldersskillnaden med Sofia ”PT-Fia” Ståhl
Nyligen bekräftade Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl att de är ett par. Nu berättar Tareq sin syn på att det skiljer 19 år mellan det nyblivna kärleksparet.
Annons
5 saker du inte visste om Tareq TaylorBrand logo
5 saker du inte visste om Tareq Taylor

Under 2021 möttes vi av nyheten om att Tareq Taylor, 52, och Kristina Taylor, 52, ansökt om skilsmässa, efter 26 år som gifta. I december samma år berättade han för första gången om skilsmässan med egna ord, i podcasten TV-fabriken.

– Ja, vad ska man säga? Jag är ju människa som alla andra, saker och ting händer i mitt liv precis som det händer i alla andra människors liv. Det är ingenting jag kan göra något åt, sa han då och reflekterade över just det faktum att skilsmässan blev offentlig i och med att han är en offentlig person:

– Ibland är det tufft och svårt. Det handlar inte om mig, utan det handlar om andra människor som är involverade. Det blir att de ska helt plötsligt behöva förhålla sig till massa andra människors åsikter. Jag hoppas att jag har hanterat det tillräckligt så att de inte känner sig för utlämnade på något sätt. Men nej, ibland blir det mycket och det är inte alltid man har en bra dag.

Annons

Tillsammans har Tareq och Kristina dottern Ellen Taylor, som nu hunnit bli 18 år gammal.

Tareq Taylor om åldersskillnaden med Sofia Ståhl

Efter spekulationer om att Tareq Taylor funnit kärleken på nytt i Feminas träningsprofil Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 34, bekräftade han relationen i en intervju med Aftonbladet för bara veckor sedan.

– Sofia är en fin människa och vi har det så bra. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Det är klart jag är kär, sa han då till tidningen.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
2019 gjorde Sofia Ståhl och Tareq Taylor tv-programmet Lyckomaten ihop.

I en ny intervju med Aftonbladet berättar han sin syn på att det skiljer 19 år mellan honom och Sofia.

– Det är ingenting som vi tänker på. Antingen så funkar det eller så funkar det inte. Åldern spelar ingen roll, säger han om åldersskillnaden.

PT-Fias känslor för Tareq Taylor

Så sent som förra veckan uttalade sig även Sofia om sina känslor för Tareq, efter att han gått ut i media och sagt att han är kär. I ett blogginlägg med rubriken Klart jag är kär skrev hon:

”Rubriken Klart jag är kär kan jag bara skriva under på. Känner enorm tacksamhet för honom och hur vi påverkar varandra. Igen, tack för allt fint ni skriver!”

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons