Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tom Cruise skäller ut alla på Mission: Impossible-inspelningen efter missen

16 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT
Tom Cruise håller på att spela in den nya Mission: Impossible-filmen, och är väldigt noga med att alla på inspelningen ska prioritera hälsan och bete sig coronasäkert.
Därför blev stjärnan galen när han såg anställda stå på mindre än en meters avstånd och skällde ut dem efter noter – något som det nu har läckt en ljudinspelning av.
– Vi stänger inte ner den här jävla filmen. Är det förstått? Om jag ser det igen kommer ni få dra åt helvete, säger Tom Cruise på inspelningen.
Annons
5 kändisbråk vi minns (FEMINA)Brand logo
5 kändisbråk vi minns (FEMINA)

Tom Cruise har inget tålamod för medarbetare som inte tar coronapandemin på allvar.

Trots att stora delar av världen stängt ner under spridningen av covid-19, så håller stjärnan på att spela in nästa film i Mission: Impossible-serien. För att det ska gå vägen är han och produktionen väldigt noggrann med att alla säkerhets- och hälsoregler följs ordentligt.

Därför blev Cruise rasande när två personer på inspelningen stod närmare än en meter ifrån varandra, och han samlade alla filmmedarbetarna för ett allvarligt samtal, där han skäller ut gruppen ordentligt – något som det nu har läckt en ljudinspelning ifrån.

– Om jag ser er göra det igen, då kan ni dra åt helvete. Och om någon annan i det här teamet gör det, så är det slutet – och för dig med, och för dig med. Och du, gör för fan aldrig det där igen, säger Tom Cruise å inspelningen, som The Sun har publicerat.

De 50 medarbetarna som var på plats vid filmstudion lämnades i chock efter stjärnans raseriutbrott.

Annons

Tom Cruise ilska: Folk förlorar sina hem

Tom Cruise verkar känna att Hollywoods öde hänger på hans axlar.

– De sitter borta i Hollywood och gör filmer nu på grund av oss. Vi skapar tusentals jobb, era idioter. Det är allt. Inga ursäkter. Ni kan komma med ursäkterna till personerna som förlorar sina jävla hem för att hela industrin stängs ner, säger Tom Cruise på inspelningen och fortsätter:

– Vi stänger inte ner den här jävla filmen. Är det förstått? Om jag ser det igen kommer ni få dra åt helvete.

Inspelningen av den sista filmen inom Mission: Impossible-serien har redan drabbats av förseningar på grund av covid-19. I oktober hade Cruise krismöten med regissören efter att 12 personer på inspelningen testat positivt för viruset.

– Tom har tagit på sig ansvaret, tillsammans med hälso- och säkerhetsavdelningen, att få igenom säkerhetsåtgärder, för att filmen ska kunna fortsätta spelas in. Han går dagliga rundor för att se till att allt är iordning på rätt sätt, att folk beter sig och jobbar så säkert de kan. Han är väldigt proaktiv när det kommer till säkerhet, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Annons