Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Därför pratar inte Nicole Kidman om barnen Bella och Connor Cruise

20 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Därför pratar inte Nicole Kidman om barnen Bella och Connor Cruise
Nicole Kidman och Tom Cruise blev föräldrar till två under sitt äktenskap, Bella och Connor. Men under alla år har Nicole knappt pratat om sina äldsta barn. Här är anledningen till varför.
Annons
2000 vs 2020 – kändisarna nu och dåBrand logo
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

Skådespelaren Nicole Kidman är mamma till fyra, och hennes två äldsta barn Bella och Connor Cruise fick hon under äktenskapet med Tom Cruise. Men Nicole Kidman pratar i princip aldrig om Bella och Connor i intervjuer, ett aktivt beslut från fyrabarnsmamman.

– Jag är väldigt privat om det, har Nicole berättat i en intervju tidigare.

– Jag måste skydda dessa relationer. Jag vet till 150 procent att jag skulle offra mitt liv för mina barn, för det är vad jag är menad till att göra.

Nicole Kidmans tankar efter barnens beslut om sekten

Att Tom Cruise är med i Scientologerna – en av de större sekterna i världen – är sedan tidigare väl känt. Tom Cruises delaktighet i sekten sägs ha påverkat hans relation med sin yngsta dotter Suri Cruise, som han har ihop med Katie Holmes. Enligt uppgifter har Suri och Tom inte träffats på flera år, efter att Katie, tillsammans med dottern, lämnade sekten.

Bella och Connor gick i sin pappas fotspår, och testade på livet som medlemmar i sekten, och Nicole Kidman har berättat sin syn på barnens beslut i en intervju med Vanity Fair.

Annons

– De är vuxna människor. De är kapabla till att ta egna beslut, sa hon i intervjun där hon pratar om barnen på ett sätt hon inte gjort tidigare, och fortsatte:

– Som mamma är mitt enda jobb att älska dem.

2015 spreds uppgifter om att Bella slutat prata med sin mamma, på grund av att hon var en inom sekten kallad ”suppressive person” – alltså någon som kritiserar Scientologin och som den troende därför inte kan ha kontakt med. Uppgifterna spreds i Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology, skriven av skådisen Leah Remini, som själv valt att lämna sekten.

– Jag tror att, oavsett vad ditt barn gör, så är ditt barn älskat och barnet måste få veta att det är en närvarande kärlek och att man alltid finns här för dem, säger Nicole Kidman vidare om sina barns vägval i livet.

Så lever Bella och Connor idag

Idag lever syskonen Bella och Connor många mil ifrån varandra. Connor är bosatt i Florida, och Bella lever i London, staden som syskonen tillbringat mycket tid i under sin barndom.

– Bella bor precis utanför London. Hon känner sig mer engelsk än amerikansk. Vi bodde där under flera filminspelningar, och båda barnen pratade med en brittisk accent när de var små, förklarade Nicole.

LÄS MER:

Annons