5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon
1:38

Efter reklamen: 5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

(1:38)

Slå på ljud

Maria Forsblom och Emil Hägglöf

Nyhetsmorgon-programledaren Maria Forsblom, 34, har varit tillsammans med sambon Emil Hägglöf, 37, i över 12 år. Paret träffades genom en gemensam vän, som jobbade på samma ställe där Emil gjorde sin praktik. I dag har paret sönerna Milian, 5, och Matheo, 2, och planerar att gifta sig i framtiden.

I en intervju med Hänt berättade hon att paret är bra på att fokusera på barnen, men sämre på att ordna guldkant i vardagen med varandra.

– Där finns det förbättringspotential. Det är ju det här med tiden, men sedan vill vi också vara med barnen.

Karin Törnblom/TT

Så lever Jesper Börjesson och andra Nyhetsmorgon-profiler i dag

Sofia Geite och Johan Edlund

Sofia Geite, 38, har varit programledare i både Nyhetsmorgon och Efter fem de senaste åren, och blivit ett återkommande ansikte i rutan. Hon är sedan 2018 gift med TV4-journalisten Johan Edlund, som sedan tidigare har ett barn med Jessica Almenäs, som också var på TV4 innan hon bytte till Kanal 5.

– När Johan och jag träffades så jobbade vi alla tre på samma ställe. Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt och vi. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter, har Sofia Geite sagt.

Sofia och Johan har två döttrar tillsammans, som är åtta och tre år i år.

Soraya Lavasani och Ralph Lavasani

Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani, 39, har varit gift med kärleken Ralph Olsson, 52, sedan 2016. Paret har dottern Bianca, 4, och sonen Winston, 1, tillsammans.

Småbarnslivet verkar inte ha tärt på parets relation, utan Soraya har flera gånger uttryckt sin starka kärlek till maken.

– Ralph är stödet som alltid finns där, och det är en gåva att få dela livet med någon som honom, har hon tidigare sagt i Damernas värld.

Karin Törnblom/TT

Madeleine Westin och Claes Ling-Vannerus

TV4-meteorologen Madeleine Westin, 55, har varit tillsammans med sin sambo Claes Ling-Vannerus, 54, sedan 2010. Men faktum är att de två känt varandra sedan de var tonåringar.

– Vi hade en fling när vi var tretton, fjorton år och gick på konfirmationsläger, så jag har skrivit om honom i min dagbok. Det är rätt roligt.

Tilde de Paula Eby om relationen till barnens pappor idag

Efter att Madeleine gått igenom en skilsmässa från sina barns pappa, så råkade hon och Claes komma i kontakt med varandra igen.

– Sedan träffades vi på nytt 2010 när vi hade fått barn och skilt oss. Då var han chef på sjöpolisen och jag skulle göra ett TV-inslag. Då började vi träffas, säger Westin i Hänt, och beskriver kärleken som rolig och omtänksam.

Karin Törnblom/TT

Jenny Alversjö och Anders Bernunger

Det var i oktober 2019 som Jenny Alversjö, nu 47, valde att berätta om sin nya kärlek Anders Bernunger, nu 43, i ett inlägg på Instagram.

”Här är han. Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”m skrev hon till en bild från parets resa till New York.

Snart två år senare är de två fortfarande lika kära, och på sociala medier delar Jenny med sig av små ögonblick från deras liv tillsammans.

”Som han har burit, släpat och hjälpt mig med precis allt jag behövde idag. På den varmaste dagen.. Det är kärlek”, skrev hon till en bild på sig och Anders från årets sommarsemester.

Jenny Alversjö har två vuxna barn från sitt äktenskap med exmaken Patrik Larsson, som hon skilde sig från 2017.

Rania Shemoun Olsson och Mattias Olsson

TV4-nyhetsankaret Rania Shemoun Olsson, 46, och maken Mattias Olsson, 48, har varit tillsammans sedan 2000 och har två barn tillsammans – Imra, 12, och Tigris, 16. Mattias jobbar som databasexpert och IT-konsult.

Familjen bor i ett fint äldre hus i Älvsjö i Stockholm, och letade efter den perfekta tomten länge innan de slog till 2018.

– Vi flyttade in i februari 2018. Det som avgjorde husköpet var baksidan av tomten. I flera år letade vi efter en trädgård som kan inhysa en pool. Det var min dröm. Tomten fick inte vara för bergig, ligga på en höjd eller ha skuggläge. Den skulle ha sydvästläge och ligga nära skogen. Egentligen var jag inte så förtjust i huset först, men då sa min man så klokt: Du kan förändra ett hus, men inte läget, har hon sagt till Leva & Bo.

Karin Törnblom/TT

Anna Brolin och Jesper Rodhborn

Efter fem- och Farmen-programledaren Anna Brolin, 41, gifte sig med sin kärlek Jesper Rodhborn, 46, 2013. Sedan dess har de fått två söner ihop – Elton, 6, och Lionel, 3. Paret har dock inga planer på att skaffa fler barn, har Anna berättat i en intervju med Aftonbladet.

– Man måste orka med de man har och dessutom har man bara två händer. Man måste också kunna ta varsitt barn under armen och bära ut dem från ett ställe. De är helt fantastiska, men ibland undrar jag hur man pallar.

Pär Lernströms felsägning – och 8 andra skandaler från röda mattan

När maken fyllde år tidigare i år hyllade Anna Brolin honom med ett bildspel på Instagram, där hon lyfte fram vilken fin pappa han är till deras barn.

”Detta grattis går till den bästa tänkbara pappan, mästaren i bus, alltid med 10 p i omtanke. Hipp hurra på din dag”, skrev hon då.

Karin Törnblom/TT
Mest läst