Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Uppmaningen till Melania Trump – skilj dig från Donald nu

01 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografMichael Brochstein/SOPA Images/Shutterstock/TT,
Melania Trump borde skynda sig att begära skilsmässa från Donald Trump om hon vill få ut pengar på det.
Det menar i alla fall experter, som hävdar att Melania Trump kan förlora miljoner på att dra ut på beslut om en eventuell skilsmässa.
– Melanias rådgivares kalkyl är att hon borde snabba på för Donalds skilsmässa kommer kosta Trump över 150 miljoner dollar som han, i slutändan, inte kommer ha råd att betala ut, säger Eric Schiffer, en varumärkesexpert.
Annons
Vem är Melania Trump?Brand logo
Vem är Melania Trump?

Melania och Donald Trump har lämnat Vita huset, och flyttat hem till lyxhemmet i Florida igen.

Under parets sista tid i Vita huset spekulerades det mycket om att Melania Trump planerade att skilja sig från maken, men att hon behövde vänta tills han inte var president längre. Sedan dess har dock en tidigare rådgivare till Melania klivit fram och konstaterat att hon tror att Melania Trump är alldeles för bekväm med sitt liv som fru Trump för att någonsin vilja lämna det.

Skulle det vara så att Melania Trump vill skilja sig så har hon nu mötts av en tydlig uppmaning från sina nuvarande rådgivare – bestäm dig snabbt. Ska hon skilja sig måste hon nämligen lägga på ett kol för att inte gå miste om miljontals dollar, skriver The Mirror.

Melania Trump kan förlora miljoner

Eric Schiffer, en varumärkesexpert, menar att Melania Trump kommer vilja skilja sig från Donald, då det förlorade valet och att han har ska ställas inför riksrätt gör att det inte ”är coolt eller moderiktigt” att vara gift med Donald Trump längre.

Annons

– Anklagelserna mot den tidigare amerikanska presidenten kommer vara den sista händelsen i Trump-sagan som kan trigga en tydlig fara i deras relation. Melanias rådgivares kalkyl är att hon borde snabba på för Donalds skilsmässa kommer kosta Trump över 150 miljoner dollar som han, i slutändan, inte kommer ha råd att betala ut, säger Eric.

Samtidigt som Donald Trump blir den första presidenten i USA:s historia att ställas inför riksrätt två gånger, så kritiserar Melania Trump för att måla upp en sagovärld kring sin egen roll som Första dam. Hennes tidigare vän Winston Wolkoff anklagar henne för att manipulera bilden av sig själv i offentligheten.

– Genom åren har Melania kontrollerat bilden av sig själv, skapat sitt eget påhittade narrativ och förblivit en enigma, säger Winston.

Läs mer:

Annons