Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Victoria Silvstedts tankar om att skaffa (eller inte skaffa) barn

20 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
victoria silvstedt öppnar upp om sina tankar kring att skaffa barn.
Masked Singer-aktuella Victoria Silvstedt resonerar kring sina tankar på att skaffa eller inte skaffa egna barn. Hon slår fast att hon är nöjd med att vara bonusmamma, men att hon ändå skulle kunna tänka sig en egen knodd.
Annons
Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

I en intervju med Tilde de Paula i TV4-programmet Efter fem förklarar vår internationella stjärna Victoria Silvstedt, 46, att hon känner sig tillfreds med livet som bonusmamma och att hon egentligen inte behöver skaffa egna biologiska barn.

Victoria Silvstedt är tillfreds som bonusmamma

– Jag har en så stor familj redan, min fästman har barn, min syster har barn och min bror har barn. Och det är ju min familj, säger Victoria Silvstedt som idag lever samboliv tillsammans med fästmannen Maurice Dabbah i Monaco.

Victoria Silvstedt: ”Ändå vill jag ha en egen”

Men lite ambivalent är hon för samtidigt gör Victoria Silvstedt klart att hon också skulle kunna tänka sig en liten unge.

– Jag har så mycket familj omkring mig hela tiden så jag känner mig ganska så uppfylld ändå. Så det är lite konstigt för... men ändå så känner jag att jag vill ha min egen, säger hon och lägger snabbt till:

Annons

– Men ändå så känner jag, att händer det inte och blir det inte av så känner jag mig ändå 99,9 procent hel ändå. För jag har ju en familj, och vi är så nära.

Victoria Silvstedt: ”Jag känner mig sällan ensam”

Modellen, börshajen och skådespelaren Victoria Silvstedt gör klart att med så mycket familj runt sig känner hon sig sällan ensam. Hon har dock inte helt gett upp tanken om barn.

– Jag har stor familj och känner mig redan som mamma till både min systers och brors barn. Och familjen är ju runt mig nästan hela tiden. Så jag känner mig nästan aldrig ensam. Jag känner inte att jag måste skaffa familj, men händer det så händer det.

– Är det meningen så är det meningen.

Victoria Silvstedt var Isvargen i Masked Singer

Härom veckan chockade Victoria Silvstedt nästintill alla när det visade sig att det var hon som var under masken i Masked Singer på TV4. Ett program Victoria Silvstedt valde att ställa upp i då hon kände sig sugen på en liten rolig utmaning.

Victoria och fästmannen Maurice Dabbah.
Modellen Victoria Silvstedt med kärleken Maurice Dabbah på semester 2012.

Foto: TT/Instagram

Annons