Linda Skugge och Malin Wollin startar podd

Världens fem rikaste kändiskvinnor 2020
Slå på ljud

Malin Wollin och Linda Skugge är två välkända namn som knappast behöver någon närmare beskrivning. Deras vänskap går många år tillbaka, allt började med att Linda skrev om Malins blogg 2007 och att hon tyckte att den var rolig, vilket blev startskottet på deras relation.

– Jag har alltid känt ett släktskap med Malin på grund av rolig och modig. Vi är båda icke ängsliga, vilket är ovanligt i vår bransch, säger Linda.

Sedan ett år tillbaka har vi kunnat följa deras Malin och Linda i deras livepodd på Instagram – det blev början på nya podden Wollin och Skugge som har premiär idag.

Från livepodd på Instagram till podd på Acast

– Skillnaden mot livepodden är att vi är mer fokuserade och har manus, som Malin (som är ännu mer uppstyrd än jag, haha) sköter, säger Linda. Vi (hör och häpna!) planerar avsnitten. Vi arbetar! Haha!

– Dessutom är det så mycket bättre ljud och jag slipper sminka mig som att jag ska leda melodifestivalen och ändå vara ful, säger Malin.

Skugge och Wollin handlar om relationer, vänskap, den nakna kroppen, ilskan, skrivandet och hela livet. Linda och Malin lovar att vara roliga och att ha en egen vinkel. De pratar om sådant som är aktuellt och angeläget, för dem, just nu. All eventuell igenkänning är slumpartad men också skön. De kommer inte att prata om allt som alla andra pratar om, concealer eller politik. Och de utlovar alltid mycket humor.

PT-Fia bryter upp – nya planen för podcasten Ofiltrerat

Detta får du höra i första avsnittet av Wollin och Skugges podd

– Vi är Sveriges roligaste kvinnor och vill man skratta så man sätter i halsen ska man lyssna på oss. Inom kort kommer vi få ett humorpris, det är jag övertygad om. Eller en scen. Vi pratar alltid om att vi ska åka ut på turné, säger Linda.

I de två första avsnitten avhandlas bland annat ämnen som: Britney Spears, bilar, Billie Eilish, hur man som vuxen ska förhålla sig till sina föräldrar och varför Linda inte tror på pandemin.

Gå in och prenumerera redan nu, så missar du inget avsnitt. Du hittar den där poddar finns – läs mer om den här.

Mest läst