Artikeln innehåller reklamlänkar
20 förvaringskorgar i jornära toner

Att inreda hemmet med korgar är ett enkelt och snyggt sätt att skapa en harmonisk och naturlig känsla i inredningen samtidigt som de hjälper dig att hålla ordning och reda.

Den jordnära trenden håller i sig och något som verkligen genomstrålar dagens trendiga hem är harmoni. Inred med stil och känsla med korgar i naturfärgade nyanser som dessutom blir ett mysigt komplement till inredningen. Använd en korg som kruka, brödkorg, förvaring i kontoret, att lägga tidningarna, plädar eller toarullar i – en korg har många användningsområden och det är du som sätter gränserna!

Trendiga korgar i naturnära färger

Letar du efter en korg att inreda hemmet med? Vi har plockat ut 20 fina korgar som förstärker mys-faktorn i hemmet. Allt från den stora korgen där filten får plats eller som kan bli en snygg tvättkorg till den lilla förvaringskorgen för kontoret eller köket.

1. Fyrkantig korg i rotting, H&M Home

fyrkantig korg i rotting från H&M Home

Trendig och stilfull korg i rotting från H&M Home. Finns i både färgerna svart och brunt och gör sig fantastiskt fint i allt från sovrum till kontor. Här kan du köpa den (länk till butik).

2. Trendig korg, Åhlens

Trendig korg i naturmaterial från Åhlens

Ge ett lyft till vilket rum som helst med denna fina och moderna korg i naturfärg från Åhlens. Förvara handdukar, textiler eller något annat i denna och gör den till en fin inredningsdetalj. Här kan du köpa den (länk till Åhlens).

3. Förvaringskorg, Lagerhaus

Liten förvaringskorg från Lagerhaus

Perfekt korg att förvara småsaker i som blir en snygg detalj i inredningen. Finns även i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till butik).

4. Korg, Bloomingville

Flätad korg från Bloomingville

Förstärk mys-faktorn i hemmet med denna finna korg från Bloomingville. Lägg vackra textiler i den eller varför inte använda den som vedkorg vid öppna spisen? Här kan du köpa den (länk till butik).

5. Vacker korg, Domoina

Tvåfärgad korg från Domoina

Tvåfärgad korg från det franska varumärket Domoina. Perfekt storlek för att placera en växt i eller använda som förvaring på kontoret. Här kan du köpa den (länk till Arket).

6. Set med tre korgar, House Doctor

3-set korgar i naturmaterial från House Doctor
Korgar med handtag från House Doctor

Tre fina ovala korgar som både är praktiska, stabila och snygga att pryda hemma med. Gjorda av vass. Här kan du köpa dem (länk till butik).

7. Korg med lock, Mimou

Korg med lock från Mimou

Handflätad korg med platt lock från Mimou. Gjord av sjögräs och lämpar sig perfekt som en snygg tvättkorg eller till förvaring. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

8. Trendigt set med förvaringskorgar, Åhlens

2-pack korgar från Åhlens i naturmaterial

2 fina förvaringskorgar i jute från Åhlens. Finns i olika storlekar och passar perfekt på vardagsrumsgolvet med härliga textiler i. Här kan du köpa dem (länk till Åhlens).

9. Korg-set, Bloomingville

Två stora korgar från Bloomingville

Stilrent och snyggt korg-set från Bloomingville i rotting. Använd som tvättkorg eller som en snygg förvaringsdetalj i hemmet. Här kan du köpa dem (länk till Ellos).

10. Stor korg, Holmen

Stor bohemisk korg från Holmen

Inred hemmet med en stor och härlig korg från Holmen. Den är gjord av naturfärgad rotting och ger ett harmoniskt touch till vilket rum som helst. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

11. Flätad korg, Åhlens

Flätad liten korg från Åhlens

En vackert flätad korg av palmblad och bladvass från Åhlens. Passar lika bra som förvaring i köket som en snygg inredningsdetalj i vardagsrummet. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Åhlens).

12. Korg, Ernst

Korg i gran från Ernst

En vacker korg gjord av gran från Ernst som finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

13. Snygg korg med lock, House Doctor

Stor korg med lock från House Doctor

Stor korg gjord i tvinnat gräs från House Doctor. Den är även utrustad med handtag som gör det enkelt för dig att bära med dig den var du vill eller bara låta den stå och bli en del av inredningen. Finns i flera färger. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

14. Stor korg i sjögräs, Granit

Korg gjord av sjögräs med handtag från Granit

Härligt formad korg tillverkad i sjögräs med handtag från Granit. Överdelen går även att vika ned så korgen får formen av en skål. Använd som förvaring eller sätt en vacker växt i den. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Granit).

15. Rund korg i rotting, H&M Home

Rund korg i rotting från H&M

Rund och snygg korg i rotting med kontrastrika färger i svart eller brunt från H&M Home. Här kan du förvara dina plädar, kuddar eller varför inte dekorativa böcker bredvid sängkanten. Här kan du köpa den (länk till butik).

16. Korg i flätat sicksackmönster, Jotex

Flätad korg i sicksackmönster från Jotex

Perfekt stor korg från Jotex att använda som förvaring men passar även som kruka för en harmonisk och bohemisk stil i hemmet. Här kan du köpa den (länk till butik).

17. Korg i makramé, Granit

Korg i makramé från Granit

Piffa upp hemmet och gör det ännu mysigare med denna vackra korg från Granit. En handgjord korg i traditionellt makramé i härlig ljusbeige nyans. Här kan du köpa den (länk till Granit).

18. Korgset, Bloomingville

Korg-set i ovalform från Bloomingville

Fint korgset från danska Bloomingville i två olika storlakar och i härligt böljande former. Här kan du köpa dem (länk till butik).

19. Snygg förvaringskorg, Granit

Liten korg med lock från Granit

Piffa upp kontoret eller någon annan plats i hemmet med denna vackra förvaringskorg i jordnära toner från Granit. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Granit).

20. Förvaringskorg i jute, H&M Home

Liten korg oval från H&M

Två små runda förvaringskorgar från H&M Home i vacker ljusbeige nyans. Använd som brödkorg, fruktkorg eller enbart som en fin del av inredningen. Här kan du köpa dem (länk till butik).

LÄS MER:

Varma och snygga plädar – 18 köptips!

14 ljuskällor att lysa upp höstmörkret med

Så målar och inreder vi 2021 – 5 färgtrender

Mest läst