Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Elegans och dramatik hos Hemtex i höst

11 sep, 2019 
AvLina Sköld
Hemtex ny höstkollektion 2019
Det är mörkt och mystiskt. Modernt och elegant. Influenserna kommer från den skimrande natthimlen där kosmiska kulörer möter metalliska mönster och höstblomster. Nu gäller night time glamour i Hemtex nya höstkollektion Nocturnal elegance. Här är Feminas favoriter som gör ditt hem redo för stundande säsong!
Annons

Hemtex släpper hösten till ära en mörk, dramatisk och elegant kollektion där ledorden är night time glamour. Färgpaletten badar i purpur och nattsvart med metalliska detaljer och mjuka textilier.Det får oss att längta efter långa middagar där vi klär bordet med mörkgröna dukar och tänder ljus. Vi bäddar för tidiga kvällar och långa sovmorgnar med täcken och kuddar prydda med blommor. Allt ton i ton med mörka färger som bas.

7 favoriter från Hemtex nya höstkollektion

Hemtex nya vas Aleksi

Glasvasen Aleksi från Hemtex i räfflad yta med torkade blommor. En kombination vi gärna kopierar rakt av. Här hittar du vasen!  (reklamlänk)

Annons

Bäddsett i mörkare toner

Hemtex nya höstkollektion. Påslakan multisvart decay

Höst betyder mys och långa kvällar nedbäddad i sängen. En favorit hos oss är påslakanet Decay från Hemtex, här hittar du den!  (reklamlänk)

Påslakan gråa Birgitta Hemtex

Vändbar kudde med fokus på night time glamour

Kudde med blommor Hemtex höstkollektion

Piffa upp soffan med denna kudde från Hemtex. Vändbar med blommor på ena sidan och enfärgat på andra, två kuddar i en helt enkelt. Här hittar du den!  (reklamlänk)

Annons

Kimono i krossad sammet att mysa runt i

Mörkblå kimono i krossad plysch

Den perfekta kimonon att strosa runt med hemma när regnet faller utanför och kylan är kommen. Här i en mörkare ton i krossad sammet från Hemtex!  (reklamlänk)

Duka upp för höst i köket

Mörkgrön duk. Hemtex nya höstkollektion.

Vi dukar upp för långa mysiga stunder vid middagsbordet. Passa på att ge lite kärlek till platsen med en duk i mörkgrön ton från Hemtex, här hittar du den!  (reklamlänk)

Annons
kökshandduk svart decay flower från Hemtex

Ett enkelt sätt att skapa en ny känsla i köket är att byta ut detaljerna, kanske är det dags för nya kökshanddukar? Dessa från Hemtex går i samma ton som resten av kollektionen Nocturnal elegance, en mörk bas med blomster i fokus. Här hittar du dem!  (reklamlänk)

Läs mer:

Annons