Artikeln innehåller reklamlänkar

Vad är väl en sommar utan en och annan utflykt i solen? Oavsett om den går till stranden, till parken eller till någon annan härlig oas så passar det alltid med en mysig picknick.

Läs också: 17 fina shoppingtips i trendig rotting

Picknickkorgen är en klassiker som fungerar år efter år oavsett om du föredrar den klassiska formen eller om du vill ha en mer personlig variant. Dessutom kan sommarens korg få fler funktioner då den ofta även är snygg som förvaringskorg i hemmet.

Här listar vi de snyggaste picknickkorgarna just nu – som du dessutom kan klicka hem direkt:

1. Picknickkorg med lock, Bloomingville

Klassisk picknickkorg i rotting med lock

En klassisk picknickkorg i naturfärgad rotting med två lock och handtag i brunt, naturfärgat läder. Fungerar perfekt till sommarens utflykter, men även under höstens svampplockning. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

2. Färgglad picknickkorg, Indiska

Färgglad picknickkorg

Korgen för dig som vill sätta färg på picknicken! Den här korgen är gjord i flätat sjögräs och har ränder i nyanser av rött, rosa, gult och orange. Låt korgen få dubbla funktioner genom att använda den som förvaringskorg i hemmet under vinterhalvåret. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

3. Klassisk picknickkorg, Åhléns

Klassisk flätad picknickkorg

En klassisk picknickkorg med öppen ovandel och ett stadigt handtag. Korgen är tillverkad i flätad pil. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

4. Picknickkorg, Lagerhaus

Flätad picknickkorg

En nätt, flätad picknickkorg i sekvojaträ med två handtag. Korgen saknar lock och fungerar därför även som förvaring för mindre prylar eller en pläd när den inte tas med ut på utflykter. Läs mer och köp här.  (länk till Adtraction)

5. Naturfärgad picknickkorg, Indiska

Picknickkorg i sjögräs

En stilren picknickkorg i naturfärgat sjögräs som är enkel att sätta sin egen prägel på. Snygg på utflykten, som väska under sommarhalvåret och som förvaring i hemmets alla rum. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Läs också: 10 smarta prylar som sätter guldkant på picknicken

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

 

Mer läsning

Femina