förvaring till hemmakontor och skrivbord

Ge hemmakontoret eller skrivbordet på arbetsplatsen ett lyft i höst. Får ordning på plottret, förvara dina papper bättre och inred dig till bättre arbetsro genom att satsa på lösningar som skapar ordning och reda.

Vi har spanat in utbudet i butikerna – här är 17 snygga (och praktiska!) köp:

1. Kontorskit, Granit

kontorskit från granit

Praktiskt kit som håller reda på hemmakontorets små detaljer. Kitet är tillverkat av återvunnen fiberpapp. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

2. Tidskriftssamlare, Bigso

tidskriftssamlare för papper och tidningar

Få ordning på tidningar, magasin och andra viktiga papper med den här stilrena tidskriftssamlaren som passar både på skrivbordet och som en subtil detalj i bokhyllan. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

3. Förvaringstavla, Granit

förvaringtavla i form av galler med hyllor

Förvaringstavla som består av ett rutnät i metall och är enkelt att kombinera med hyllor, korgar och krokar för att skapa den optimala förvaringslösningen för ditt hemmakontor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

4. Förvaringsbox, Åhléns

förvaringsask till hemmakontor

Stilren liten ask för plottret som annars ligger framme på skrivbordet. Asken är gjord i FSC-märkt papper och stängs med en liten knapp. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

5. Pappersclips, Lagerhaus

pappersclip från lagerhaus

Praktiska klämmor som håller reda på dina papper på ett snyggt sätt. Går enkelt att hänga upp och buntas. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction).

6. Förvaringsställ, Åhléns

förvaring i akryl för hemmakontoret

Med ett förvaringsställ i akryl är det lätt att snabbt få överblick och hitta alla papper och andra små saker i hemmakontoret. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

7. Tidningsställ, Jotex

tidningsställ från jotex

Tidningsstället är en pryl som både håller ordning och fungerar som en snygg inredningsdetalj i hemmet. Det här tidningsstället är gjort i mässingspläterad järn och fungerar lika bra i hemmakontoret som i hemmets övriga rum. Här kan du köpa det (reklamlänk från Awin.com).

8. Minibyrå, Bigso

minibyrå till hemmakontor

Praktisk och stilren förvaring för A4-papper och andra små föremål i hemmakontoret. Den här lilla byrån har två utdragbara lådor med handtag i läder. Här ovan i beige, finns även i blått och grått. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

9. Tool box, Hay

förvaringslåda från hay

Smidig förvaringslåda som inspirerats av klassisk verktygsförvaring, men är lika praktisk i hemmakontoret som i badrummet. De höga kanterna håller sakerna på plats, samtidigt som lådan är lätt att flytta tack vare handtaget upptill. Finns i grönt och grått. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

10. Förvaringslåda i gult, Lagerhaus

gul förvaringslåda från lagerhaus

Ett enkelt knep för att piffa till skrivbordet, samtidigt som det blir mer ordning, är med en förvaringsbox i färg. Den här lilla asken finns i olika storlekar och flera fina färger som piggar upp i hemmakontoret. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

11. Veckoplanerare, Granit

veckoplanerare från granit
DIY veckoplanerare

När skrivbordet är snyggt gäller det att även få ordning på livet. Det blir enklare med den här veckoplaneraren! Planera, gör listor och få överblick över såväl arbets- som privatliv i den här DIY-kalendern. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

12. Skrivbordsförvaring, Bigso

stilfull skrivbordsförvaring i beige

Stilsäker skrivbordsförvaring med flera olika fack, som gör det enkelt att hålla ordning. Ingår i en serie med flera olika, matchande förvaringslösningar för hemmakontoret. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

13. Pärmbox, Bigso

pärmbox för kontorsförvaring

Praktisk pärm för dig som har mycket på papper i jobbet eller studierna. Den här pärmboxen håller reda på dem och förvarar dem snyggt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

14. Papperskorg, Hay

Papperskorg från Hay

Perforated Bin är en multifunktionell korg av perforerat järn som passar både som papperskorg, förvaring och paraplyställ. Finns i två storlekar och i vinrött, lavendellila, gult och grått. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

15. Cable organiser, Bosign

låda för sladdar och kablar

Slipp kablar och sladdtrassel på skrivbordet med den här stilrena lådan som gömmer undan dem. Finns i flera olika utföranden och storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

16. Förvaringskorg, Åhléns

korg för skrivbordsförvaring

Praktisk korg i stål som går att använda för förvaring i hemmakontoret, hallen, vardagsrummet – ja, i hemmets alla rum där det behövs ett tillskott till förvaringen helt enkelt! Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

17. Förvaringsbox, Bigso

förvaringsbox från bigso

Ytterligare en stilren förvaringslösning från Bigso. Den här monteringsbara förvaringsboxen är snygg för sig men matchar även de andra detaljerna i serien. Finns i beige, blått och grått. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

Förvaringstips och detaljer som gör hemmet mer organiserat

17 stilsäkra fåtöljer till vardagsrummet och läshörnan

Höstens första nyheter på Ikea är här – se bilderna

Mer läsning

Femina