Artikeln innehåller reklamlänkar

Halva myset med julpynt sitter i traditionerna – att plocka fram samma älskade favoriter varje år. Men visst vill man ändå köpa på sig några nyheter för att uppdatera samlingen med något trendriktigt eller bara klassiskt vackert – det finns ju så mycket fint! Här är några stämningsfulla favoriter ut årets julkollektioner.

Sputnik julstjärna, Watt och Veke

Julstjärna sputnik

Sputnik-stjärnorna är julens finaste och pampigaste stjärna och passar lika bra i djupa fönster som i taket. Finns i många olika varianter men just den här från Watt & Veke är extra fin i guld. Diameter: 60 cm. Finns att köpa här

Julgransmatta, Lena Bjerre

Vacker röd julgransmatta

Vacker och stilfull julgransmatta. Nästan så att man inte vill lägga klappar under granen. Men bara nästan. Finns att köpa här (länk till Awin.com)

Kudde, H&M Home

Kudde i guld, H&M

Bärnstensfärgad kudde från H&M Home som både skapar glamourös julstämning och pryder soffan långt efter att julen är över. Finns att köpa här (länk till Apprl)

Löpare, H&M Home

julduk H & M

Julduk från H&M Home för den som föredrar en grön och naturnära känsla på julbordet. Finns att köpa här (länk till Apprl)

Trådlös julgransbelysning, Clas Ohlson

Tradlos julgransbelysning Clas Ohlson

Slipp sladdhärvorna som grusar julstämningen när granen ska kläs. Clas Ohlsons smarta, batteridrivna julgransbelysning tänder du enkelt med ett knapptryck från soffan och lamporna ger ett mysigt, varmgult sken. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

Julgranskulor, Granit

Julgranskulor Granit

Fina glaskulor som passar perfekt för dig som inte kan bestämma dig för om du vill ha det klassiskt röda eller något mer trendriktigt. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

Sammetskulor, H&M Home

Röda julgranskulor i sammet

Vackra röda sammetskulor ger en både trendriktig och klassiskt stilfull gran. Finns att köpa här (länk till Apprl)

Julgranskula, Georg Jensen

Julkulor Georg Jensen

En klassisk och elegant kula att spara i många år. Guldpläterad eller palladiumpläterad julgranskula från Georg Jensen. Finns att köpa här (länk till Awin.com)

Stjärna, Watt & Veke

Julstjärna från Watt & Veke

Stämningsfull 3D-stjärna att hänga i fönstret, ett mörkt hörn, eller varför inte låta den ligga i bokhyllan? Batteridriven med en smart timer-funktion. Finns i både silver och guld. Diameter: 31 cm. Finns att köpa här (länk till Ellos)

Pappershänge, Ellos Home

Juldekoration i papper från Ellos

Fina dekorationer i grovt papper med lädersnöre. Passar i granen såväl som fönsterutsmyckning eller varför inte som ovan, samlade i en skål? Finns i flera olika former och många vackra, dova färger, bland annat midnattsblått, dimrosa och vinrött. Finns att köpa här (länk till Ellos)

Svängbar adventsljusstake, Ellos Home

Ledad ljusstake Ellos

Adventsljusstake av metall med ledbara armar. Fungerar även fint som vanlig ljusstake när julen kastats ut. Längd ca 60 cm. Finns att köpa här (länk till Ellos)

Röd julstjärna, Åhlens

Röd julstjärna Åhlens

Julstjärna i fin, mörkröd kulör skapar varm och mysig stämning och mönstret ger fina effekter. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

 

Läs mer:

Skapa julstämning hemma utan tomtar och julrött

3 experter: Här är julens stora inredningstrender

10 snygga sätt att skapa julstämning hemma 

Mer läsning

Femina